Ce a publicat Tavi Clonda pe Internet, după ce s-a spus că Gabriela Cristea este însărcinată cu gemeni

Tavi Clonda

Tavi Clonda a „spart” gheaţa, după ce în presă au apărut informaţii, conform cărora va deveni tată de gemeni. Deşi nici el, nici Gabriela Cristea nu au confirmat informaţia, imaginea făcută publică, astăzi, de artist îi prezintă pe cei doi extrem de apropiaţi şi fericiţi.

Îi desparte o diferenţă de 6 ani, dar anii nu au contat când cei doi s-au văzut. Imediat şi-au dat seama că se plac şi, la scurt timp, şi-au unit destinele, iar acum cea mai mare dorinţă, aceea de a deveni părinţi, este aproape să devină realitate. Cel puţin conform surselor noastre, conform cărora Gabriela Cristea a apelat la fertilizarea in vitro şi ar urma să devină mamă de gemeni.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Astăzi, la câteva ore de la apariţia informaţiei în presă, Tavi Clonda a postat pe pagina de Instagram o fotografie în care apare într-un platou de televiziune, împreună cu Gabriela Cristea, pe care o priveşte cu multă iubire. Cei dor par că au uitat unde se află şi nu mai au ochi decât unul pentru celălalt. Prezentatoarea îi zâmbeşte cu gura până la urechi şi radiază de fericire, semn că traversează una dintre cele mai frumoase perioade.

Tavi Clonda este solistul unei trupe care asigură partea muzicală într-o emisiune de televiziune. Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt căsătoriţi din 2015 şi nu au făcut un secret din dorinţa de a avea un copil.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!