Ce a purtat Alice Peneacă la cel mai recent eveniment monden. E super sexy

alice-peneaca

Alice Peneacă, soția lui Bobby Păunescu și unul dintre cele mai apreciate modele, a făcut senzație din nou, la un eveniment monden. Ce a purtat Alice Peneacă a făcut furori printre invitați.

Frumoasa brunetă și-a făcut apariția, joi seară, la o petrecere la care au luat parte mai multe vedete de la noi și a captat toate privirile, cu o salopetă de culoare neagră, cu un decolteu adânc până în zona taliei și cu dantela sutienului care se zărea elegant prin tăietura materialului.

La eveniment și-au făcut apariția mai multe vedete, printre care Delia, Anda Adam, Vica Blochina, Elena Gheorghe Adelina Pestrițu, Alina Eremia, Sore, Xonia sau Doinița Oancea.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Ce a purtat Alice Peneacă la nuntă

Alice Peneacă și Bobby Păunescu s-au căsătorit religios, recent, în mare secret, după ce anul trecut au spus ”Da” în fața ofițerului Stării Civile. Deși au avut o ceremonie restrânsă șa care au participat doar familia și prietenii, cei doi s-au ridicat la înălțimea așteptărilor în privinața ținutelor. El a purtat un cosum de culoare închisă, în timp ce ea a strălucit într-o rochie albă, de tip ”sirenă”, din dantelă și cu un voal imens.

Bobby Păunescu și aleasa lui, Alice Peneacă au făcut cununia civilă în vara anului trecut, într-o ceremonie la fel de restrânsă, dar foarte bine pusă la punct, după un an de relație. Ei au spus „Da” în fața celor două perechi de nași și a invitaților lor.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

La eveniment au participat aproximativ cincizeci de invitați care s-au bucurat de un decor minunat. Numai aranjamentul floral l-a costat pe Bobby Păunesci aproximativ 12.000 de euro. Evenimentul a fost pus la cale din scurt, însă au fost foarte atenți ca și ei și invitații lor să se bucure din plin de această zi. Toți cei prezenți la nunta anului, cea dintre Bobby Păunescu și Alice Peneacă, au avut parte de un meniu sofisticat, din care nu au lipsit însă nici sărmăluțele.