Ce a spus Violeta, fiica Andreei Marin, despre Tuncay Ozturk? Cuvintele fetitei par ireale: „Lasa, mami, o sa vezi ca…”

violeta-lui-andreea-surprize

Andreea Marin si Violeta, rodul iubirii dintre ea si Stefan Bnaica Jr, au o relatie mama-fiica extrem de buna si apropiata. In varsta de 9 ani, Violeta este extrem de matura pentru varsta ei si a reusit sa se adapteze schimbarilor din viata de familie.

ALERTA! PONT ultra-sigur la PARIURI: cotă 32! VINE pe aceeaşi filieră cu BLATUL INTRAT de cotă 16!

In ciuda faptului ca a ales sa se recasatoreasca, Violeta a reusit sa se integreze in noua ei familia, iar Tuncay Ozturk a fost un adevarat prieten pentru ea.

In cadrul unui interviu acordat emisiunii de radio gazduite de Andreea Esca, vedeta a vorbit si despre modul in care a perceptut fetita ei divortul de barbatul care l-a succedat pe tatal ei, Stefan Banica Jr.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Era mică, eu şi Ştefan am avut grijă să nu sufere când am divorţat. Contează foarte mult acest copil pentru noi. Se simte iubită de ambele părţi. Nici acum nu i-a fost greu. A avut în Tuncay un prieten, dar nu a fost tatăl ei, aşa că nu a fost greu. Mi-a spus „Mami, vei vedea că pe viitor ai să întâlneşti mulţi bărbaţi care or să aprecieze ce eşti tu cu aevărat”. I-am spus că nu e cazul să vorbim acum despre asta, că nu mă pot gândi la altceva. „Dar ce mami? Dacă e drăguţ…”, a povestit Andreea Marin.

ULTIMA ORA! Se dau bani GRATIS! ORICE ROMAN BENEFICIAZA!