Ce manevre a făcut Antonia să-l divorțeze pe Alex Velea

Antonia si Alex Velea

Antonia şi Ana, fosta soţie a lui Velea s-au cunoscut prin intermediul unor cunoştinţe comune şi, la puţin timp, au devenit prietene bune. Îşi beau de multe ori cafeaua împreună, asta până când cele două femei au ajuns să-şi dispute acelaşi bărbat, potrivit Libertatea.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”

Avea o căsnicie relativ fericită alături de Alex Velea şi probabil, nici prin cap nu i-a trecut, în momentul în care a primit-o în casa sa pe Antonia, că aceasta îi va lua bărbatul. Ei bine, aceasta este telenovela încheiată cu un final mai puţin fericit pentru ea, a cărei protagonistă a fost Ana, fosta soţie a lui Alex Velea.

CITESTE SI: BEYONCE de România, boală incredibilă de la silicoanele din fese. Nu poate sta decât în patru LABE

De bună credinţă, frumoasa mulatră a îndrăgit-o imediat pe Antonia, atunci când aceasta i-a fost prezentată de o cunoştinţă comună.

Cele două femei chiar s-au întâlnit şi şi-au savurat liniştite cafeluţa, până când Ana a aflat că buna sa prietenă se vede pe ascuns cu soţul său.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Puşi în faţa faptului împlinit, atât Antonia, cât şi Alex Velea, au negat însă în faţa Anei, faptul că între ei s-ar fi înfiripat o idilă. Astfel că, artistul a putut să se bucure, în continuare, de prezenţa Antoniei în preajma sa şi a soţiei.

Cum însă relaţia lor a evoluat cu paşi rapizi, Antonia şi Velea nu au mai ţinut, într-un final, cont de nimic şi au decis să formeze un cuplu.

CITESTE SI: DOINIŢA OANCEA, bombardată cu ameninţări după ce a făcut DEZVĂLUIRI despre Lora şi Ionuţ Ghenu