Cu cine credeți că seamănă? Uite cât de mult a crescut Maya, fetița lui Connect-R și a Mishei

Fetiţa lui Connect-R creşte şi acum este o mică domnişoară. În prima zi de grădiniţă a fost o adevărată apariţie şi cu siguranţă toată lumea a admirat-o.

Connect-R are de ce să fie mândru! Are o fetiţă frumoasă, cu care se poate mândri. Fotografia cu cei trei, un adevărat tablou de familie, a strâns zeci de mii de like-uri şi o mulţime de comentarii în care oamenii le-au adus numai laude. „Prima zi la grădi”, a scris Misha în dreptul fotografiei.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

„Ce frumoasă e! Sunteţi foarte frumoşi! O familie superbă! Aţi început deja grădiniţa? Părinţii sunt mai emoţionaţi! Ce a crescut, merge şi la grădiniţă acum!”, le-au scris prietenii de pe Facebook.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

Pe numele lui real Ștefan Relu Mihalache, artistul și-a început cariera la vârsta de 8 ani ca dansator. De la vârsta de 15 ani, hip-hopul a devenit una dintre marile pasiuni ale lui . A intrat prima oară într-un studio în 1997, cu ocazia înregistrării primei sale piese, „Observ”. Pe 25 ianuarie 2014, Connect-R a devenit tată pentru prima dată. Soţia lui, Misha, i-a dăruit o fetiţă pe nume Maya.