Ce pariem azi în EUROPA LEAGUE: uite unde găseşti cele mai sigure PONTURI

Europa League

După înfrângerea de ieri a Realului, unde mai toată lumea a pierdut bani mulţi, parcă nici nu mai ştii ce să pariezi azi, în meciurile din Europa League. Din cele patru patru partide de azi (Athletic Bilbao – Sevilla, Braga – Sahtior, Villareal – Sparta Praga, Dortmund – Liverpool), la niciuna nu iese vreo echipă în evidentţă. Altfel spus, niciuna nu pare să aibă un pronostic cu grad mai ridicat de siguranţă. La o primă vedere, ar merge, poate, Braga – Sahtior X2, Villareal – Sparta Praga 1X, Dortmund – Liverpool 1X, dar sunt pronosticuri riscante şi superficiale, dacă ne uităm la echipele eliminate până acum.

Villareal se distinge, a trecut până acum de Napoli şi Leverkusen, dar Sparta Praga s-a dovedit o echipă genială, care a spulberat Lazio şi care are o apărare de fier. Sahtiorul lui Mircea Lucescu a trecut de Anderlecht şi Schalke, dar şi Braga a marcat de patru ori în poarta turcilor de la Fenerbahce, altă supriză.

Ce pariem

Şi atunci ce pariem azi? Care e cea mai bună soluţie? Cea mai bună soluţie e să asculţi sfatul profesioniştilor, ca în orice alt domeniu. Când ai ceva de reparat, mereu apelezi la profesionişti, la cei care se pricep la domeniul respectiv. Aşa e peste tot, aşa e in orice domeniu. Iar la pariuri, cei mai buni sunt pariorii FanatikSport! Au dovedit-o în atâţia ani de când sunt lideri pe piaţa pariurilor din România. Prin urmare, e logic că ar trebui să pariezi ponturile oferite de FanatikSport.

Apare astfel o intrebare directa: de ce nu mergi pe mana pariorilor de la FanatikSport? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET).

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).