Ce pariem pe marele meci dintre Real şi Wolfsburg! Acum e momentul să faci bani

Real1

Wolfsburg și Real Madrid propun un duel în premieră. Totuși, până acum, echipa germană a mai înfruntat de patru ori formații spaniole, cu o victorie, un egal (4-1 acasă și 2-2 ”afară” cu Villarreal în februarie 2010, în ”16”-imile Europa League) și două înfrângeri (1-2 și 2-3 cu Atletico în iarna lui 1999, în turul 3 din fosta Cupă UEFA). În schimb, Real s-a confruntat de 60 de ori cu nemții, bilanț 28-10-22 și golaveraj 110-95, dar în 28 de partide pe terenul lor nu a putut câștiga decât de 4 ori, pe lângă 6 remize și 18 înfrângeri. Trei din aceste patru succese le-a obținut însă în anterioarele patru vizite făcute, din 2014 încoace, două cu Schalke și unul cu Bayern.

Nemţii, dor de victorie

De trei partide nu a mai câștigat Wolfsburg, cu un egal la unu încadrat de două eșecuri la zero, ultimul fiind un 0-3 la Leverkusen. De alte trei meciuri nu s-a mai înclinat acasă (două triumfuri la limită, apoi o remiză), un 0-2 cu Bayern fiind unicul eșec din anterioarele 8 dispute de pe ”Volfswagen Arena”, în toate competițiile, completat de 4 succese și 3 egaluri. Același duel cu munchenezii este unicul din ultimele 38 de vizite primite în care ”lupii” nu au marcat.

El Clasico, moral pentru madrileni

În ”sferturi” pentru al 6-lea sezon la rând, Real are un moral excelent datorită victoriei din El Clasico, 2-1 chiar la Barcelona. Madrilenii sunt neînvinși de 6 meciuri, în toate competițiile, iar un 0-1 acasă cu Atletico este singura înfrângere din precedentele 18 confruntări, totodată unicul joc din această perioadă în care nu au înscris. De 8 deplasări nu au mai cedat, cu 3 egaluri și 5 triumfuri, ultimele trei consecutive: în ultimele patru vizite făcute dau, dar și iau gol.

Liga Campionilor

Gazdele nu au iertat nimic în meciurile de pe propria arenă în actuala Ligă, cu defensiva intactă în trei din cele patru înfruntări. La rândul său, trupa ”blanco” s-a întors de ”afară” cu trei triumfuri și o remiză albă, la Paris: 1-2 cu Juventus la Torino rămâne unicul eșec din precedentele 11 dispute din deplasare în Champions.

Până acum, ambele formații au doar câte un joc în care nu au marcat și tot amândouă au înscris mai mult la reluare, cu 62, respectiv 70 la sută dintre reușite.

Absente

Absențe importante la gazde, anume Benaglio, Naldo, Jung, Sprenger, toți cu probleme medicale. Pe lângă aceștia, incerți sunt Bas Dost, Caligiuri, Seguin, Ascues. În tabăra adversă, Zinedine Zidane nu poate conta pe un singur jucător, accidentatul Varane.

Pronostic

Pronosticurile pentru acest meci sunt accesibile doar pentru abonaţi. (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

De ce nu pariezi cu noi? Am avut două luni de vis, am castigat peste 16.000 de lei (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ultima perioada e excelenta, 5 bilete principale ale zilei au intrat in ultimele sapte zile. Iar in ultimele 16 zile, avem 12 succese! (Click AICI pentru a vedea fiecare BILET)

Veste bună

Vestea bună e că oricine poate face bani acum la pariuri. Există o singură condiţie: să intraţi în comunitatea FanatikSport, să vă abonaţi la biletele noastre. Da, oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

CASTIG FANTASTIC

Si să nu uităm! Unele luni au fost de-a dreptul fantastice pentru cei care au pariat biletele noastre. Cum a fost luna februarie când Biletul lui Florin a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

De asemenea, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR

Plus, să nu uităm, ieşeanul care a câştigat peste 10.000 de euro. A treia oară! !! (click AICI pentru detalii despre acest câştigător norocos).