„Ce proastă eşti“. Viitoarea mămică BIANCA DRĂGUŞANU a luat-o razna când o fană a întrebat-o unde îi e burtica!

bianca-captura12

Bianca Drăguşanu pare să fie din ce în ce mai pregătită să devină mămică, asta deoarece îi acordă viitoarei sale fetiţe tot mai multă atenţie, iar acest lucru se poate observa şi din felul în care se afişează pe reţelele sociale.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Totuşi, pentru că până acum burtica ei de gravidă nu a fost pe cât de vizibilă s-ar fi aşteptat fanii vedetei să fie, iubita luiVictor Slav a fost întrebată constant dacă este sau nu însărcinată de fapt. Chiar dacă a încercat să le demonstreze cârcotaşilor că urmează într-adevăr să devină mamă pentru prima oară, în această dimineaţă s-a aprins atunci când una dintre internaute a întrebat-o „Dar burtica unde este, draga mea?“. Acest lucru s-a întâmplat după ce Bianca Drăguşanu s-a fotografiat la malul mării, într-o rochie lungă, de culoare albă, iar imaginea la care o altă fană i-a replicat că şi-ar fi lăsat burtica acasă a ajuns rapid pe Facebook. Imediat după ce a văzut respectivul comentariu, iubita lui Victor Slav s-a aprins.„Vai, ce proastă eşti!“, a fost reacţia Biancăi Drăguşanu pentru respectivul comentariu.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au întâlnit în platoul unei emisiuni TV şi s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor a durat doar şase luni, după care au divorţat. Vedeta s-a întors în braţele lui Adrian Cristea, fostul iubit, cu care a avut o escapadă la Paris în timpul căsătoriei. Cu toate acestea, cei doi şi-au dat seama că nu pot trăi unul fără celălalt şi s-au împăcat, iar în curând Bianca Drăguşanu va aduce pe lume primul său copil.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!