Ce rochie a purtat BETTY SALAM la petrecerea iubitului ei! Toate privirile au fost aţintite asupra ei

Betty Salam

Betty Salam trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un băiat, pe nume Cătălin. Acesta a spus că nu a fost dragoste la prima vedere, după ce s-au cunoscut mai bine, s-au îndrăgostit.

Iubitul lui Betty Salam, a împlinit 27 de ani şi a organizat o petrecere pe cinste, unde au fost prezenţi invitaţi şi artişti de renume. Evident, în centrul atenţiei a fost fiica lui Florin Salam, care a strălucit.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Fiica lui Salam a purtat o rochie din paiete, scurtă, cu un decolteu ameţitor, Betty Salam a fost în centrul atenţiei şi a atras toate privirile cu mişcările sale ameţioare. Mai mult de atât, ea i-a făcut şi o urare inedită iubitului ei:” Îi urez să fie cel mai fericit bărbat din lume, să fie sănătos alături de familia lui, să fim împreună toată viaţa şi tot ce e bun în viaţă„, a spus Betty.

Betty şi Cătălin s-au cunoscut la un stand-up

Am fost la un stand up, era şi ea acolo, ne-am salutat şi am păstrat legătura. Nu a fost dragoste la prima vedere pentru că trebuie să te cunoşti. Iubit e prea mult spus. De un an şi ceva durează relaţia. Sunt un băiat cuminte, îi respect familia şi pe ea„, a declarat Cătălin.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!