Ce să nu porţi în poşetă ca să te fereşti de ghinion

Poseta

De ghinion te poti feri singura, incepand chiar cu lucrurile pe care le porti in poseta sau felul in care sunt asezate acestea.

Anca Dimancea (specialist in feng shui) a oferit cateva lectii despre cum putem atrage norocul pornind de la portofelul sau geanta pe care o purtam cel mai des.

Ordinea din geanta se reflecta asupra ordinii din viata noastra. Lucrurile pe care le pastrezi in poseta pot sa te traga inapoi sau iti pot aduce un plus de bunastare, sustine Anca Dimancea.

Specialistul in feng shui a fost prezent la TEO SHOW pentru a oferi o serie de sfaturi interesante, si anume, ce sa nu porti in poseta ca sa te feresti de ghinion.

Reguli feng shui pentru poseta/ geanta/ portofel

1. Inainte de toate, e bine sa departajam lucrurile. Organizarea este cheia succesului. Dezordinea din geanta provoaca stres, iar stresul duce la debusolare, incapacitate de concentrare, deci, toate premisele unui esec garantat.

2. Chitantele si facturile vechi nu au ce cauta in poseta daca nu trebuie achitate ori justificate in ziua sau saptamana respectiva. Acestea trebuie puse in alta parte, bine compartimentate.

3. Sticlele goale, de asemenea, nu au ce cauta intr-o poseta. Este recomandat ca sticlele de plastic sa fie mereu umplute cu apa pentru a atrage prosperitatea.

4. Nu purtati in portofel bancnote de 5: 5 lei, 50 lei, 500 lei. In feng shui, 5 este steaua distrugerilor si aduce ghinion la bani. Nu mototoli banii in portofel si alege sa ai mereu la tine bancnote de 1, 10, 100 lei. Cifra 1 este cifra intregirii.

5. Daca portofelului sau posetei ii lipseste un buton sau un nasturel, e bine s-o schimbi.

6. Niciodata sa nu amesteci cardurile cu facturile neplatite.

7. Produsele de machiaj ar fi bine sa fie pastrate separat, intr-o posetuta speciala sau un sertar izolat din geanta.

8. Evita sa porti posete de culoare albastra sau rosie. Sunt doua culori care nu fac casa buna cu norocul.

9. Niciodata nu pastra icoanele in preajma cheilor, si nici talismanele. Si pentru chei e nevoi de un compartiment special.