Ce se întâmplă cu PĂMÂNTUL după ce va fi lovit de ASTEROID: ce zone vor supravieţui

Asteroid

Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei care conduce la creșterea energiilor cosmice afectând Soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Este prezis că acest lucru va duce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv la descoperiri majore de tehnologii avansate, programe spațiale secrete și de viață extraterestră, potrivit Obiectiv.info.

Dr. Simon Atkins, un celebru doctor în bioelectromagnetică, specialist în prognosticarea riscurilor de dezastre, susține că Pământul și omenirea vor face un salt în evoluție, odată cu un episod de erupții solare care va avea loc în luna septembrie.

O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare, dar și a altor energii cosmice, care vor avea loc de la sfârșitul lunii august până la finele lunii septembrie, vor provoca, în jurul datei de 28 septembrie ceea ce este descrisă ca o „schimbare de frecvență” în conștiință. Energia cosmică așteptată este denumită „Valul X” (Wave X).

Vom experimenta un „val de evoluţie”, spune dr. Simon Atkins. „Ce suntem pe cale de a afla la un nivel mare, nemaiauzit în istorie, la scară largă, este adevăratul răspuns la întrebările «Cine suntem noi?», «De unde venim?» și «Care este scopul nostru?». Planeta are de gând să «decoleze» în astfel de moduri incredibile”, spune Atkins, potrivit sursazilei.ro.

CONCURS: CÂŞTIGI O TABLETĂ LENOVO instant, doar cu DOUĂ CLICK-uri! VEZI AICI!

El precizează că exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și se execută până la 15 septembrie, are adevăratul scop de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanşează în umanitate. Acest exercițiu este foarte mult legat de schimbarea de frecvență în care statele mici, în care exercițiile sunt efectuate, se vor confrunta cu o frecvență mai mare în câmp, în iulie și august – scopul fiind de a învăța de la acestea și de a gestiona efectele asupra populației din statele mai mari, în luna septembrie.

Comunitatea de informații din Statele Unite ale Americii este conștientă de efectele potențiale ale energiile cosmice de intrare și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Simon Atkins consideră că serviciile speciale americane nu sunt singurele entități, la nivel mondial, conștiente de energiile cosmice de intrare, și iau și ele măsuri pentru a gestiona acest lucru.

O schimbare de frecvență va avea loc în septembrie, în intervalul 23-28, fiind foarte semnificativă. Aceasta va coincide cu întâlnirea dintre Papa Francisc președintele american, Barack Obama, la Casa Albă (în 23 septembrie), urmând ca papa să se adreseze Congresul SUA (în 24 septembrie). Atkins susține că va exista o încercare de a folosi celebrul CERN de la Geneva (Consiliul European pentru Cercetări Nucleare) pentru a devia acest masiv val de energie care va veni.

După vizita de la Washington, Papa Francisc se va adresa liderilor politici mondiali la Adunarea Generală ONU din 25 septembrie. Serviciul de informații al Vaticanului este, de asemenea, conștient de aceste val de energii cosmice. E mai mult decât o coincidență faptul că liderii religioși și politici puternici ai lumii se întâlnesc în momentul în care aceste energii invadează planeta.

CONCURS: CÂŞTIGI O TABLETĂ LENOVO instant, doar cu DOUĂ CLICK-uri! VEZI AICI!

Efectele Valului X

Energii cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa descoperiri majore. Atkins susține că anumiți ambasadori stelari din Federaţia Galactică staționată pe Pământ au fost deja numiți delegați la un grup de extratereştri numit Ființa Alianței Sphere. Acest grup a venit în perioada 2012-2013 cu sfere de dimensiuni uriașe, cât planeta Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și a Soarelui. Una dintre cele mai importante funcții ale acestor sfere a fost de a regla cantitatea de energie cosmică care vine în sistemul nostru solar și pământul, astfel încât omenirea să poate integra mai bine și să se pregătească pentru schimbări majore.

Printre modificările care vor fi declanșate prin intrarea energiilor cosmice este eliberarea de informații referitoare la tehnologii avansate, la programe spațiale secrete și la viața extraterestră în ceea ce Corey Goode, un specialist în tehnologii avansate, cunoscut ca o persoană empatică intuitiv, a descris ca fiind un eveniment de „dezvăluiri totale”. Goode a anunțat recent că aceste sfere de dimensiuni uriașe sunt pe cale să părăsească sistemul nostru solar, deoarece acestea și-au îndeplinit scopul. Există, desigur, destul de multe alte evenimente care au loc înainte de acest ultim eveniment, după care vom fi lăsați pe cont propriu.

CONCURS: CÂŞTIGI O TABLETĂ LENOVO instant, doar cu DOUĂ CLICK-uri! VEZI AICI!

Numărul de persoane proiectate să aibă o ascensiune pe frecvență este un pic peste 2,3 miliarde, iar numărul exact depinde de conştiinţa colectivă a umanităţii pentru a manifesta modificările. Energiile cosmice au început să intre, iar sferele care au jucat rol de tampon le blochează din ce în ce mai puțin. Toate acestea sugerează că, la finele lui septembrie, ar putea fi un moment de vârf în care energia cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel o ascensiune în masă a fiinţelor de lumină care au ridicat frecvențele lor la un nivel ridicat de iubire de sine.

Data de 9 septembrie 2015 este cunoscută că „Event Horizon” și este cea mai importantă zi din istoria umanității, este de părere Simon Atkins, precizând că acesta nu este sfârșitul, ci începutul unei ascensiuni în masă, la nivel mondial, al ființelor a căror vibrație trece din a 4-a dimensiune în a 5-a.

CONCURS: CÂŞTIGI O TABLETĂ LENOVO instant, doar cu DOUĂ CLICK-uri! VEZI AICI!

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. syma2014@yahoo.com'Sima Catalin

  Deci…ce-are sula cu prefectura? Ce scrie in titlu si ce scrie (copy-paste, de altfel) in text…..PAcat, faceti de rusine meseria de jurnalist…pfff…scuze, sunteti doar niste prapaditi de bloggeri, aflati intr-o permanenta cautare de a copia materialele altora!

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 53 Thumb down 0


 2. damian_petru2000@yahoo.com'DAMIAN

  Domnule reporter, te-ai intrebat vreodata daca cei care te-ai educat si te-ai scolit, sant mandrii de ce incerci sa bagi in mintea celor insetati de ce este nou? Te-a felicitat cineva pentru jalnica polologhie? Sau cel mai mult conteaza cei cativa, amarati de ,,arginti,,. Daca ai alunecat pe acest drum, greu va fi sa mai devii OM.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0


 3. lexetratio@gmail.com'AVS

  …ne vedem dupa septembrie si mai vorbim… imi iau si o bere sa rad mai bine.Apropos, de unde si-a luat individul acela titlul de doctor in ….. Probabil este repudiat de toata comunitatea stiintifica… si nici macar intrucat nu face parte din ceea ce se cheama comunitate stiintifica…un fel de coleg cu pacientii de la Balaceanca…

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 28 Thumb down 0


 4. sotir_maria@yahoo.com'sotir maria calaigiu

  sunteti niste prosti nu va veni ca in craciunul 2013 ati zis ca va veni un asteroid dar nu a venit sunti niste prosti
  spuneti chestiile astea ca sa aveti o stire si sa aveyi bani

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0


 5. eusebiuiulian@yahoo.com'iulian popescu

  nu am auzit si nu am vazut nici o dovada la afirmatiile domnului doctor.Vorbe si atat

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 6. jkovaci@t-online.de'Kovaci Johann

  Hmm…nu stiu ce sa zic. Sunt multe pareri si din ele desigur multe aiureli. Cert este ca ceva se va intampla cu noi omenia. Nu stiu de o fi acum in septembrie sau in viitorul apropiat. Nu este de mirare caci pamantul nu ne mai poarta si nu ne mai suporta mult timp. Sa acumulat in scurt timp atata prostie si nesimtire umana incat ma indoiesc ca extrateresrii sau undele solare ne vor catapulta in alte dimensiuni superioare. La ce si pentru ce? Suntem o specie ce ne distrugem reciproc. Oamenii nu mai au demnitate , incredere si credinta. Fereasca-ne D-zeu de pedeapsa finala caci va fi cumplita cum nu a fost inca pe acest pamant.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 0


 7. bubutu2@yahoo.com'Cristian

  De ce nu puneti mana pe carte, sa invatati mai intai sa scrieti corect in limba romana si dupa aceea sa faceti comentarii?

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0


 8. brehansorin@gmail.com'bill

  totusi:”ce zone vor supravieţui”???????????????????????????????????????????????

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0


 9. doctoru@bioelectrocutat.com'Doctor in biogeoinundatie

  „Doctor in bioelectromagnetica”. Ha-ha-ha-ha-ha-ha-ha… Orice alt comentariu este de prisos.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0


 10. otto_mau@yahoo.com'Otto Mau

  Poza lui Andrei Boboș ar trebui pusa in dictionarul enciclopedic la „oligofren”.

  Suntem inconjurati de imbecili care nu sunt in stare sa scrie un articol: ce zone vor supravietui, avortonule?

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0


 11. cristiana331@hotmail.com'gaby

  sint multin care vor sa ia,,locul lui dzeu,,..si cu experimente timpite..vor distruge viata pe pamint..pt ca apoi sa zica ca domnul a pedepsit omenirea…trezestete umanitate..constiinta colectiva spirituala..rugaciunea..gindul bun si smerenia..ne mai pot salva

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0


 12. isshogai2003@yahoo.com'viorel

  Castiguri complete la domiciliu! Oferim tuturor o posibilitate reala si extrem de avantajoasa de suplimentare a veniturilor, in timpul liber, cu un program foarte flexibil, fara obligatii de niciun fel. Asiguram instruire gratuita, asistenta pe parcursul activitatii si tot ceea ce e necesar pentru ca dumneavoastra sa castigati bani. Solicitati acum informatii la adresa de email: isshogai2003@yahoo.com

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 13. johnmaciuca@yahoo.com'gion o243

  Niste aberatii de oameni care a trecut pe la Socola dar nu sa intimplt nimic cu ei ar trebui iarasi internati

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 14. idelia74@yahoo.com'LadyD

  E timpul sa faci bani! Foarte multi romani au fost surprinsi in mod placut de seriozitatea acestei oferte! Avem un sistem performant de instruire si oferim contract care sa garanteze plata rezultatelor! Deci, suntem extrem de seriosi! Vino in echipa noastra si pregateste-ti viitorul! Incepe sa castigi bani! Te invatam noi tot ceea ce trebuie sa faci! Pentru detalii, cauta-ne la adresa de email: idelia74@yahoo.com

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 15. Deceneux54@gmail.com'Ola

  Americanii au atatea arme, de la pistolase la pusti de asalt. Ba chiar unii au si tancuri. Chiar nu se gaseste nimeni care sa-i ciuruie pe dobitocii ca asta ca sa nu mai plictiseasca lumea? Ar putea sa faca si niste vizite prin redactii din Romania, pentru ca imbecilismul si cretinismul au facut pui, ceva de speriat, prin Mioritica.

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0


 16. dacicus@yahoo.com'roxin

  Va spun de la zamolxis: tinutul ramas va fi vechea dacie cu capitala sarmi-sege- tuza . si vaticanul ! restul : poccccc …

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 17. farkaslilianacarmen@yahoo.com'carmen

  Oferta nou-nouta! In premiera absoluta: cel mai nou program super-eficient prin care va puteti rotunji rapid veniturile lunare! Nu trebuie sa aveti niciun fel de experienta, veti invata totul cu noi, pas cu pas si metodic! Trebuie doar sa va hotarati acum! Cereti urgent mai multe detalii la adresa noastra de email:farkaslilianacarmen@yahoo.com

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 18. silivestru_dan@yahoo.com'silver_bluegold

  mai apuc sa imi iau chenzina?sa nu ramin in urma cu darile la stat!si apropo.la ce ii mai trebuie marire de salariu Marelui Patriarh Daniel?Ce sa mai faca cu banii?L-ș fi sunat Seful lui sa ii spuna ca totul este o cacialma?IMPUSCATI-VA!!!!

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 19. silivestru_dan@yahoo.com'silver_bluegold

  caut sa cumpar urgent bilet pt sfarsitul lumii!la tribuna oficiala!DOMNULE REPORTER,LUATI ,VA ROG LEGATURA CU NASA.macar un bilet.iti ofer in schimb cazare gratis la hotel Socola

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 20. marian131858@yahoo.com'MARIAN

  Domnilor cine va credeti? Cumva mina dreapta a lui DUMNEZEU? De unde stiti voi toate aceste aberatii ? Cred ca visati urit noaptea. Mai cred ca va chinuie dracul foarte tare din cauza ca nu-l ascultati , o data ce a-ti devenit copii lui , ascultatil asfel va chinuie si mai tare posedatilor. Nu mai speriati lumea.

  Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0


 21. danturcanu37@yahoo.es'dan

  Sí eu care vroiam sa mi cumpar un BMW frumos tare ba baiatule ce sa fac sa mai astept poate pacalesc pe doamna cu coasa simi cumpar dupa ce trece ,ce ma sfatuiti si mam lasat si de fumat mergem pe luna se poate? luavas rasa- n p.la dé jegosi cu idioteniile voastre. Cine dracu va da voie sa publicati toti creierii bolnavi.

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 22. dinuhasgabriel@gmail.com'Un supravietuitor al apocalipsei(!?)

  Ufff! Am scapat! Oi fi singurul? ALO!!! Mai e careva in viata? Domnu reporter!! Mai traiesti? Sau tu ala …americanul doctor”honoris naiba”? Stai putin! Deja a aparut alta data! Ce credeti ca ati scapat asa de usor? O lume nebuna, nebuna, de legat!!! In rest numai tacere…nu ai ce sa mai comentezi! Asta-i …..Doamne Ajuta!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 23. va_ma34@yahoo.co.uk'Ovidiu

  Bai, Andrei Bobos, ne dai si noua voie sa te atingem! Te rugaaaaam! :)) Si nu in ultimul rand, ai nevoie de un pelerinaj prelungit la „manastirea” din Sos. Berceni nr. 10, sector 4, Bucuresti! :)) Peace, man! :))

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.