Ce spune Oana Roman despre boala soțului ei: ”O să se spună că l-am distrus”

Oana Roman

La cei nici 30 de ani, soțul Oanei Roman suferă de alopecie, o boală care duce la căderea părului, lucru care s-a văzut recent la un eveniment la care a participat recent.

Din fotografii se pot observa cu ochiul liber porțiuni întregi de scalp lipsite de păr, iar toți cei din jur au remarcat. Tocmai de aceea, Oana Roman a ales să vorbească despre afecțiunea lui Marius. Ea spune că a făcut boala pe fond de stres, dar că ia tratament și că deja firele de păr au început să-i crească.

”Este o problemă mai veche. A revenit sub o formă mai agresivă. Este o alopecie care se face pe fond de stres, dar nu numai. Da, știu, concluzia o să fie că eu sunt o nenorocită, care l-am distrus și din cauza mea i-a căzut părul. Eu am o prietenă foarte bună și care este medic dermatolog și i-a prescris un tratament. El are păr deja acolo și nu se vede încă. Tratamentul a avut efect și trebuie să își dea în fiecare zi”, a declarat Oana Roman la Antena Stars.

În urmă cu doar ceva timp, Oana Roman mărturisea că ea și soțul ei sunt la un pas de divorț. Din fericire pare că lucrurile s-au aranjat în viața lor, deși acesta a fost nevoit să locuiască o perioadă la Pitești, acolo unde se ocupă de afacerile familiei. Oana şi soţul ei se văd acum de fiecare dată când ea merge la el şi în weekenduri, atunci când el se întoarce în Bucureşti, pentru a sta cu micuţa Izabela. Pe de altgă parte, surse din anturajul cuplului au declarat pentru Libertatea că niciodată nu s-a pus problema divorțului și că totul a fost un secnariu numai bun să mai sporească puțin veniturile familiei.

Recent, după cinci ani de pauză, timp în care a organizat doar propria nuntă și botezul fiicei sale, Isabela, Oana Roman a revenit în branșă și se dedică, din nou, PR-ului. ”A fost o revenire foarte mult așteptată de mine. Chiar îmi era dor de emoții, de adrenalină. Am făcut zeci și zeci de evenimente, dar la fiecare am aceleași emoții, mai ales că acesta vine după cinci ani de pauză”, a declarat Oana Roman pentru Libertatea.