Ce trebuie să facă bărbaţii după ce au făcut sex

Amor

Plăcerea unui act sexual depinde într-o bună măsură şi de o igienă corectă a partenerilor în zona intimă, după fiecare partidă.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Dacă până acum se punea foarte des problema acestor sfaturi de igienă mai ales în cazul femeilor, trebuie ştiut că şi bărbaţii au nevoie de o toaletă corectă după sex, care să-i ferească de micoze şi infecţii.

În cazul bărbaţilor, o curăţare la nivelul glandului şi al prepuţului este extrem de importantă. Astfel, se evită transmitarea candidei de la o parteneră la alta. De fapt, candidozele sunt prezente în mod natural în vagin, într-o cantitate mică, însă flora vaginală le împiedică să se dezvolte şi să se degenereze în micoze.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Astfel, după ejaculare, acestea sunt prezente şi pe penis, care posedă însă un alt tip de floră. Din acest motiv, fără curăţare, el nu este capabil nici să se apere şi nici să împiedice dezvoltarea de noi germeni, iar candidozele se vor înmulţi în spaţiul cald şi propice dintre gland şi prepuţ, potrivit csid.ro.

Igiena nu este un moft. Cantitatea de candidoze pe care penisul o introduce in vagin este una importantă, şi poate da naştere unei micoze feminine, în cazul unui act sexual repetat.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată