Cea mai emoționantă poveste! La doar 11 ani, este bolnav în fază terminală, însă de ziua lui a trăit cel mai frumos moment din viața lui

Toby

Toby Penrose, un băiețel din Cornwall, Marea Britanie, bolnav în fază terminală, visa ca orice băiat să se urce într-o mașină sport, marca Ferrari. Acesta a trăit surpriza vieții lui în ziua în care a împlinit 11 ani, iar nouă oameni inimoși s-au oferit să-i îndeplinească ultima dorință, luându-l la plimbare în bolizii lui de lux, în urma unui apel pe Facebook.

Rudele și prietenii băiețelului au organizat o campanie pe rețeaua de socializare Facebook ca să găsească pe cineva dispus să-și pună câteva minute la dispoziția băiatului supermașina pentru a-i face o surpriză la aniversarea vârstei de 11 ani a copilului. Însă, aceștia au rămas muți de uimire, când au văzut că s-au oferit nu mai puțin de nouă străini să-i aducă bucurie micuțului. Aceștia s-au aliniat duminică în fața hotelului Esplanade din Newquay, Cornwall, unde avea loc petrecerea, pentru a-i oferi lui Toby cea mai frumoasă aniversare din viața lui. Puștanul a ieșit din hotel pe un covor rosu, când afară îl așteptaucele nouă Ferrari-uri cu motoarele ambalate și zeci de prieteni și rude. „A stat în mașina roșie cu cel mai mare zâmbet pe care l-am văzut vreodată. Sprijinul acestor oameni, pe care nici nu-i cunoaștem, este absolut incredibil. Acest eveniment i-a făcut ziua și a însemnat foarte mult pentru el și pentru noi” a declarat Emily, mama băiatului.

Toby a fost diagnosticat în martie anul trecut cu o boală degenerativă la creier, Adrenoleukodystrophy, aflată în fază terminală, ale cărei simptome includ pierderea vederii, a auzului, a mobilității și demență progresivă. De aceea pentru părintii săi era extrem de important să îi implinească cea mai arzătoare dorinta, aceea de a sta la bordul unui automobil Ferrari. „Tpby a fost diagnosticat cu o boală cerebrală terminală în martie anul trecut și încercăm să ne facem cât mai multe amintiri împruenă ca familie”, a mai spus îndurerată, Emily.