CEA MAI TARE SCHEMĂ la pariuri: cum să ieşi mereu în câştig chiar dacă pierzi jumătate din meciuri

Fotbal7

Cea mai bună strategie la pariuri şi pe care se bazează orice parior cu experienţă se întinde pe o perioadă mai lungă de timp. De regulă, o lună!

Şi cum se pariază în acea lună? Iată cum: se pariază în fiecare zi aceeaşi sumă, dar aceeaşi, fără a ieşi din această schemă. Şi se pariază pe bilete de cotă 2-3, pe biletele considerate sigure, care au cotă peste 2, dar până în 3. Şi pe cât mai puţine meciuri şi pe cele mai sigure combinaţii!

Câştig

Iar dacă ai 15 bilete câştigătoare din 30, ai ieşit pe plus! Cum aşa: păi să ne gândim că nu sunt mereu cote de 2 fix, ci şi de 2,3 sau 2,5 sau 2,7, de exemplu. Diferenţa aceasta înseamnă câştig în buzunar. În plus, dacă îţi intră mai mult de 15 bilete, atunci e şi mai bine, câştigul e şi mai mare.

O astfel de schemă vă sfătuieşte FanatikSport să aplicaţi. De altfel, FanatikSport aşa procedează: miză egală pe bilete sigure de cotă 2-3, iar la final de lună tragem linie. Şi mai mereu am ieşit pe plus la final de lună!

Abonează-te la FanatikSport

FanatikSport construieşte zilnic astfel de bilete, la care lucrează o echipă întreagă. Cum poţi beneficia de ele? Simplu, trebuie doar să te abonezi la FanatikSport, abonamentul e extrem de ieftin, doar 65 de lei pe lună, ceea ce înseamnă 2 lei pe zi.

Iar unele luni au fost de-a dreptul fantastice, de vis! De exemplu, în februarie 2016 s-a înregistrat recordul de câştig din România: Florin, unul din pariorii FanatikSport, a avut 27 de bilete câştigătoare din 29. Record absolut în România! (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).

În plus, FanatikSport oferă şi bilete de cotă mare. Şi aici am fost pe plus! Astfel, biletele de cote mari au intrat bine de tot, ceea ce a adus câştiguri bune celor care au pariat cu noi. De exemplu, un parior a câştigat peste 35.000 de euro săptămâna trecută, după ce a pariat PONTURILE noastre. Da, 35.000 de euro, ceea ce înseamnă SALARIUL MEDIU pe 10 ani! Sau un apartament! (click aici pentru DETALII despre acest CÂŞTIGĂTOR).

Cum apelez la FanatikSport

Vestea bună e că oricine poate acum beneficia de experienţa noastră, oricine poate paria BILETELE SIGURE, BILETELE de cote mari, PONTURILE progresive, MECIURILE SUSPECTE trimise de noi. Un singur lucru trebuie făcut: să vă abonaţi la noi (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Începe chiar azi să CÂŞTIGI la PARIURI!

SĂ FIE VERDE!