Cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu. „Făcea amor pe 4-5000 de euro”

Adelina

Nu mai este pentru nimeni un secret că Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, este destul de acid pe site-urile de socializare atunci când vine vorba de problemele cu care se confruntă România, dar și cu privire la știrile care țin primele pagini ale ziarelor. Așa cum era de așteptat nici informația că Adelina Pestrițu și Speak nu mai formează un cuplu nu a trecut neobservată pentru Lucian, care a  făcut cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu.

Lucian Becali nu a fost deloc suprins de faptul că Adelina și Speak nu mai formează un cuplu, scriind și motivul pentru care cei doi s-au despărțit.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Acesta este cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu, după despărțire

„Adelina Pestrițu și Spic s-au despărțit, asa da tragedie națională. Ce reconversia creditelor din franci elvețieni, ce blocare metroului pentru 4-5 ore, ce inundații în Galați, asta tragedie…S-o fi săturat săraca femeie de unde se f…pe 3-4-5.000 euro, să te f… doar pe frumusețe și de plăncere, nu e rentabil…”, a scris Lucian Becali pe site-ul lui de socializare primind o sumedenie de aprecieri și comentarii.

Adelina Pestrițu a anunțat pe Facebook despărțirea de Speak

Se pare că site-urile de socializare sunt cele mai bune pentru a promova un anunț. Ca în cazul lui Becali, care și-a arătat indignarea pe Facebook, Adelina a postat un mesaj în cae și-a anunțat fanii că s-a despărțit de iubitul ei, Speak. Vedeta a ținut să împărtășească ea această veste, tocmai pentru că nu dorește să dezbată motivele pentru care s-a ajuns aici.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

,,Dragi prieteni, imi sunteti mereu aproape si va multumesc pentru sustinerea voastra care in fiecare zi ma face sa ma simt iubita. De aceea, imi doresc sa aflati de la mine, nu din alte surse, ca in viata mea personala s-au produs anumite schimbari. Dupa doi ani si jumatate de relatie, am decis impreuna cu Stefan (Speak) sa mergem pe drumuri separate. Nu o sa dezbatem nicaieri motivele care ne-au adus in acest punct, nu suntem nici primii, dar nici ultimii care trec prin asta, fiecare cuplu are povestea lui care nu intotdeauna se deruleaza asa cum se proiecteaza la inceput. Relatia noastra a fost una foarte frumoasa, il apreciez mult pe Stefan ca om si ca artist si sunt recunoscatoare pentru toate momentele frumoase pe care le-am trait impreuna. Speram ca lumea sa ne inteleaga si sa ne respecte decizia de a nu vorbi despre acest subiect care tine strict de sufletele noastre”, a spus Adelina.

ZEUL PARIURILOR de COTE MARI vine cu CINCI PERLE NOI: bilete de cote 34, 66, 105, 404 şi 2191! IA-LE instant, nu mai ezita