Cel mai dur atac lansat vreodată la adresa Danielei Crudu

Crudu7

Gafa monumental făcută de Daniela Crudu miercuri seară când a multumit ”destinatarului” pentru un buchet de flori primit de la un admirator a avut ecouri serioase. Miștourile făcute pe seama ei de colegii de emisiune au fost dur completate de reacțiile de pe internet.

Iata fotografia:

Crudu1

CITESTE SI: Profeție teribilă: Pământul se va ZGUDUI timp de 8 ORE. CÂND va avea loc CUTREMURUL DEVASTATOR

Printre cei care s-au simțit datori să facă o postare sub imperiul sentimentului ”sătul de prostie” s-a numărat și Aureliu Surulescu, fost manechin, actor cu colaborară notabile cu HBO și protagonist în cel mai nou videoclip al Andrei.

Acesta a pereluat un comentariu mai mult decât acid de pe contul unui prieten și l-a postat în numele lui pe pagina personal de Facebook.

Mesajul este atăt de dur și de explicit, încât nu mai are nevoie de nicio explicație…

CITESTE SI: ANGELA SIMILEA, disperată: în ce HAL a ajuns DOAMNA MUZICII ROMÂNEŞTI

”Când ești prost și apari la TV! Este o dovadă de bun simț și decență astăzi să nu apari pe aceeași sticlă cu parașutele astea. Care este limita cea mai de jos?! Oare nu există, în afară de TVR, o limită a decenței în tot acest malaxor media?! Degeaba țipă unii: TVR-ul este singura televiziune total normală din România și mă bucur că nu s-a alterat. În rest, sunt scăpări bune…

Domnișoară, la orice poștă și tot trebuia să afli că… tu esti destinatarul!”.

CITESTE SI: CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”