„Cele 50 de umbre ale lui Grey” sunt nimic: Daniela Gyorfi are fantezii ascunse ce bat orice film

Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar de mai bine de 10 ani  se iubeşte cu impresarul ei, George Tal. Cu toate astea, cei doi nu au uitat să se bucure de intimitate, ba mai mult, îşi pregătesc surprize care mai de care mai picante, scrie Spynews.ro.

CITESTE SI: Probleme în PARADIS? Lidia BUBLE, fără Răzvan SIMION

Are o carieră de succes în industria muzicală de foarte mult timp, şi a reuşit să atragă aprecierea multora atât prin talentul de care a dat dovadă, dar şi prin frumuseţea ei, de care se ocupă foarte atent, mai ales acum, când nu se mai află chiar la prima tinereţe.

„Am foarte mare grijă de felul în care arăt. Sunt conştientă că nu mai sunt vreo tineriă şi fac tot ce pot pentru a mă menţine, aşa că merg de cel puţin două ori pe săptămână las tratamente corporale. Ar fi lipsă de respect pentru publicul meu să apar aşa, oricum”, a declarat Daniela Gyorfi.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Apariţiile publicele nu sunt singurele care o fac pe Daniela Gyorfi să aibă atât de mare grijă de trupul ei, George Tal fiind de fapt principalul motiv pentru care artista se îngrijeşte cu atâta grijă.

Mai ales acum, când se apropie ziua lui de naştere, iar Daniela are de gând să îi facă o surpriză… fierbinte.

CITESTE SI: DOINIŢA OANCEA, ameninţată şi demascată! Recunoaşte CĂSĂTORIA ei cu propriul verişor

„De ziua lui George vom fi în Londra, căci voi avea eu concert, dar acolo ne vom bucura de câteva momente… în intimitate. Mă pregătesc deja pentru ziua lui. Va fi ceva foarte sexy, care sper să îi placă. Mi-am cumpărat special pentru el o ţinută care… să îi trezească simţurile”, a mai spus Daniela Gyorfi.

După noaptea cu pricina, Daniela speră să îi ajungă la inimă lui George, pentru a profita din plin de oportunităţile pe care Londra i le oferă, în materie de cumpărături. „Vreau să profităm din plin şi sper să nu se supere George foarte tare, căci am de gând să stau mult timp prin magazine”, a spus artista.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie