Cele mai puternice ligi din Europa te așteaptă la eFortuna

fortuna-pariaza-online

Ești înnebunit după meciurile din Premier League? Nu pierzi niciun joc din Serie A? Stai mereu cu ochii pe vedetele din La Liga? Atunci nu mai aștepta! Deschide-ți un cont la efortuna.ro, depune și plasează pariuri pe cele mai puternice campionate ale Europei!

Anglia este prin excelență patria fotbalului, dar și a pariurilor de orice fel. În afară de cele peste 150 de derivate pentru fiecare meci, la efortuna.ro vei găsi și o bogată ofertă pentru pariurile de tip outright. Poți miza nu numai pe campioană sau pe primele clasate, dar și pe cine va retrograda sau pe cine va termina sezonul pe ultimul loc. Așadar, nu ezita! Înregistrează-te și plasează pariuri pe Premier League!

În schimb, dacă ești mai degrabă atras de spectacolul fotbalului spaniol, la efortuna ai la dispoziție o multitudine de pariuri pe La Liga. Ești fan Barcelona sau Real Madrid? Crezi că știi câte pase de gol va da Leo Messi sau cu ce picior marchează Cristiano Ronaldo? Atunci profită! În fiecare etapă, ai pariuri speciale pe vedetele din Spania.

Cunoscut drept un campionat cu scoruri strânse și unde se înscrie mult pe final de meci, Serie A puncteză la capitolul suspans. La efortuna.ro poți alege să pariezi, printre altele, pe intervale goluri, handicap goluri, marje de victorie, ambele echipe marchează sau minutul ultimului gol. Dacă îți place imprevizibilul și vrei exeriențe unice, plasează pariuri pe Serie A!

Prima ligă germană se află în topul audiențelor la nivel mondial. Disciplina și rigoarea fotbalului german sunt și pe placul tău? Atunci poți alege o serie de pariuri de precizie: scor corect, desfășurarea exactă a meciului, victorie la zero sau alte combinații speciale. Vino la efortuna.ro și descoperă oferta de pariuri pe Bundesliga!

Prima ligă franceză încheie lista campionatelor de top din Europa. Gustă savoarea fotbalului francez plasând pariuri pe Ligue 1! Poți opta pentru pariere pe reprize, handicap asiatic, șansă dublă, pauză/final și multe altele. Înregistrează-te, depune și devino învingător cu efortuna!