A cheltuit 5.000 E ca să-i obţină iertarea: Prima poză cu Diana şi ”Bi” după împăcare!

biiiii

După ce a divorţat de Claudiu Niculescu, Diana Munteanu nu s-a grăbit să-şi refacă viaţa sentimentală, asta până a întâlnit un băiat, cu 12 ani mai mic decât ea, pe numele ”Bi”. La început, cei doi au ţinut relaţia ascunsă, în noaptea dintre ani îndrăgostiţii dând frâu liber sentimentelor, în public.

Dar problemele în cuplu nu i-au ocolit nici pe ei, Diana devenind fiind deranjată că ”Bi” apărea deseori şi în compania altor domnişoare, astfel au pus capăt relaţiei. Asta nu pentru mult timp, deoarece vedeta Antenei 1 i-a iertat derapajele iubitului ei şi s-au împăcat.

CANCAN.ro vă arată în exclusivitate prima imagine cu cei doi îndrăgostiţi, după împăcare. Cei doi au petrecut o săptămână de vis, în Grecia, unde nu au fost singuri, fiind însoţiţi de încă un cuplu.

Cum banii nu sunt o problemă pentru tânărul băiat, deoarece părinţii îl susţin financiar, au optat să se cazeze la un hotel de lux, situat în staţiunea Afitos, din Grecia, la numai câţiva paşi de o plajă privată.

Pentru această vacanţă, ”Bi” a scos din buzunar aproape 5000 euro.

”Bi”, un împătimit al maşinilor de lux

Puştiul care i-a furat inima Dianei Munteanu, provine dintr-o familie bună, cu proprietăţi în zona de nord a Capitalei. ”Bi” îşi etalează maşinele de lux, preferând ca bolidul cu care circulă să aibă mulţi cai putere, considerat de mulţi “regele soselelor”.