Cine este romanca pe care au urinat suporterii cehi la Roma: „Umilitor, dar la Sibiu nu ma intorc” – VIDEO

Romanca urina

Chiar daca a fost umilita intr-un mod inimaginabil, Isabela nu se intoarce acasa, in Romania. «Traim sub un pod la Roma. Vin de la Sibiu, dar acolo nu se mai poate trai.» Cuvinte zguduitoare ale cersetoarei pe care mai multi suporteri ai echipei Sparta Praga au urinat la Roma, inainte meciului cu Lazio.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

Cersetoria este un fenomen pe care autoritatile romane se fac ca nu il vad. Dar Europa il vede, la fel si europenii. In definitiv, trimite banii acasa, banii pe care ii lauda atat de mult politicienii romani. Dar acesti bani sunt facuti si asa, cu umilinte inimaginabile. Imaginea Romaniei a primit o noua corectie la Roma.

Nerusinare fara limite. Inainte de meciul cu Lazio, pentru calificarea in optimileEuropa League, ultrasii cehi au urinat pe o femeie care cerea de pomana intinsa pe jos pe Ponte Sant’Angelo, in centrul Romei turistice, la doi pasi de Vatican.

O scena infioratoare, filmata si postata pe YouTube de Casto López de la El Paìs.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Scena a oripilat Italia. Pe 17 martie, la Roma, suporterii Sparta Praga, sositi in capitala pentru meciul cu Lazio, s-au manjit cu un episod inuman. In timp ce se plimbau prin centrul istoric al Romei, s-au oprit sa urineze asupra unei femei care cersea pe Ponte Sant’Angelo. Socant gest, socanta si indiferenta trecatorilor.

Desi si-au dat seama de ceea ce se intampla, niciunul dintre trecatori nu s-a gandit sa miste un deget. Unii chiar au lasat sa le scape un zambet. Infricosata, cersetoarea s-a ridicat si a plecat.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT 

Iata clipul umilitor: