Ciro Castellano, ultimele detalii despre divorţul Antoniei şi despre relaţia Mayei cu mama sa

61468823

Antonia se află în divorţ cu fostul ei soţ de 3 ani de zile, situaţia nefiind rezolvată nici până în ziua de azi. Artista şi Vicenzo Castellano se luptă pentru custodia fetiţei lor, Maya.

PARIU FABULOS: COTĂ 466! E disponibil pentru toată lumea doar în aceste zile
Ciro Castellano, fostul socru al Antoniei, declară că ei şi-ar dori ca divorţul să se pronunţe cât mai repede, dar din păcate nu se poate, mai ales că Antonia insistă ca procesul să se desfăşoare la noi în ţară.
„Noi ne-am oferit să ne ocupăm noi de chestia asta. Am fost refuzat şi atunci am stat în banca noastră, să aşteptăm,” declară Ciro la emisiunea „Agentul VIP”.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

Sunt şanse ca fiul Antoniei şi al lui Alex Velea să poarte numele Castellano, dar cântăreţul mărturiseşte faptul că are răbdare şi că e sigur că toate lucrurile se vor rezolva.
Cuplul celebru nu îşi poate oficializa relaţiei din cauza stării civile a Antoniei, dar, dacă Vicenzo şi-ar dori să se însoare, lucrurile ar sta altfel.
„Noi rezolvăm. Dacă Vicenzo vrea să se însoare, noi rezolvăm mai repede,” glumeşte italianul.
În rest, fostul socru al Antoniei declară că totul merge bine la ei în familie şi că micuţa Maya este sănătoasă şi a început şcoala. Antonia ţine legătura cu fetiţa ei.
Acum totul e ok, e în regulă. Maya are 6 ani, este o domnişoară. Antonia vorbeşte destul de mult cu ea. Şi eu vorbesc în ultima vreme cu Antonia,” anunţă Ciro Castellano.
S.O.