Combinaţia de TASTE de care NU ştia nimeni! Ce se întâmplă dacă le apeşi în acelaşi timp

Taste

Un mod simplu de ați ușura munca, mai ales dacă ai de-a face cu mai multe ferestre sau programe deschise simultan este folosirea scurtăturilor de taste.

CITESTE SI: Soţul Andreei Marin, surprins la film cu o blondă sexy şi tatuată

În general, cei mai organizați oameni de IT folosesc desktopul pentru a păstra o ordine a fișierelor pe care le folosesc cu predilecție. Cu 10 programe și zeci de tab-uri deschise în browsere, timpul alocat minimizării tuturor aplicațiilor este extrem de mare, așa că cei de la Microsoft au adăugat de ceva vreme un shortcut menit să îți ușureze extrem de mult munca petrecută în față calculatorului.

Astfel, o simplă apăsare a tastei „Windows” de pe tastatură, concomitent cu litera „D”, minimizează toate ferestrele deschise și „te duce” direct pe Desktop. Apăsarea ulterioară a aceleiași combinații revine la pagina sau aplicaţia deschisă iniţial.

CITESTE SI: ÎNFIORĂTOR! Iată cine construiește ARCA Apocalipsei. Bogații lumii se pregătesc de un cataclism?

Drept alternativă, mai poţi folosi combinația „Windows” + „M”, apoi utilizând „Windows”+”Shift”+”M” pentru a reveni la sesiunea deschisă iniţial.

Există o serie de scurtături de taste pe care ţi-ai fi dorit să le fi ştiut mai devreme, 25 de scurtături de taste care te ajută să atingi nirvana digitală, ca de altfel şi 20 cele mai cunoscute scurtături de taste pentru Windows 10. În plus, poţi să încerci chiar şi 44 scurtături de taste pentru orice browser. Crează-ţi o listă personalizată de scutături de taste şi foloseşte-o zilnic pentru a fi mai productiv.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI