CONCURS NAŢIONAL! Câştigi TABLETĂ şi SUTE DE LEI gratuit! Banii îi primesc toţi PARTICIPANŢII, pe loc!

Tableta

FanatikSport lansează un NOU CONCURS SENZAŢIONAL. Poţi câştiga tablete, dar şi BANI! Mai mult, banii îi câştigi instant, pe loc. Şi îi câştigă fiecare participant. Un concurs din domeniul pariurilor sportive.

Despre ce e vorba? Simplu! Îţi faci cont la Fortuna, cea mai BUNĂ CASĂ DE PARIURI, depui, pariezi, iar apoi primesti un bonus consistent, un Free Bet.

În plus, toţi cei care îşi fac cont în luna DECEMBRIE intră automat în concurs şi pot CÂŞTIGA TABLETE EXCELENTE!

Dar IATĂ ce trebuie să faci pentru a intra în CONCURS! IATĂ care sunt paşii:

1. Te înregistrezi pe site-ul FORTUNA, click AICI! Fă un depozit şi pariază cel puţin o dată! Primeşti INSTANT bonusul în bani, in functie de marimea depozitului tau! Fortuna e cea mai buna agentie de pariuri online.

2. Laşi adresa de email aici, la acest articol, sub formă de comentariu: nume şi adresa de email, pentru a te înscrie în CONCURS, pentru a câştiga TABLETELE!

Pe 5 IANUARIE 2016, la ora 13:00 va avea loc PREMIEREA! Premiile constau în două tablete, iar tragerea la sorţi va fi realizată cu ajutorul site-ului www.random.org. Acest site va alege doi CÂŞTIGĂTORI, aleatoriu, pe sistem TOMBOLĂ!

Pentru TRANSPARENŢĂ TOTALĂ, dincolo de tragerea la SORŢI pe site-ul independent www.random.org, câştigătorii vor trebui să trimită poze cu premiile primite! Iar aceste poze vor fi postate pe site, pe Facebook.

Iată care sunt MARELE PREMII:

2 X Tabletă Allview Ax4 Nano Plus, procesor Cortex A7 Dual-Core, Black

Tableta2

MULT SUCCES!

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. felytudorascu@yahoo.com'fely

  as dori foarte mult sa cistig mai ales acu ca sint intro situatie mai dificila va pup

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 2. mandru_narcis@hotmail.com'Toma Necredinciosu'

  Ce vorbesti ma nene ? Sa-ti dau CNP , SERIA SI NR. CARTII DE IDENTITATE ? Uahhahahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahaaaaaaaaa! Pica ceva gusteri in plasa ?

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0


 3. costins@outlook.com'Cezar Petrescu Autor articol

  Toma Necredinciosu! Sa nu aberam aiurea, se cere doar numele si adresa de email, pentru a fi inscrise in concurs. Cu ceva trebuie sa participi la concurs, nu? Dar ne place sa vorbim aiurea….a cerut cineva CNP, seria de buletin? Citeste inainte de a ABERA!

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


 4. poli.tm.team@gmail.com'poli.tm

  care e suma minima pt o depunere? foruna nu este cumva vechiul publicbet?

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.