Confesiuni TABU din budoar! Secretele dominatoarei de la Pro TV: „Am biciuit un bărbat până la sânge”

Feminis Tabu

Pe Lady Kennya ai văzut-o cu siguranţă la „Românii au talent”, unde a pus în scenă cel mai fierbinte moment de dans erotic din istoria emisiunii de divertisment. Dominatoarea în vârstă de 29 de ani a răspuns în exclusivitate pentru Feminis.ro la o serie de întrebări despre această practică incitantă. Vei afla de la Mistress Kennya ce anume îţi trebuie pentru a fi „stăpână” cu acte în regulă, dar şi de ce NU ar trebui să încerci aşa ceva acasă!

Dacă ai urmărit „Românii au talent”, ştii deja că are toate datele pentru a le suci minţile bărbaţilor. Kennya a dat pe spate un juriu întreg şi publicul din platou, dar şi telespectatorii care au fost hipnotizaţi de ochii pictaţi strategic în zona dorsală.

Poate că nu ştiai, însă, că a ajuns de la a lucra ca bucătar într-un restaurant la a îmblânzi bărbaţi amatori de senzaţii tari în cadrul unor show-uri sado-maso rupte parcă din „Fifty Shades of Grey”. Astfel, s-a transformat din Oana Stamate, aşa cum o ştiu prietenii, în Lady Kennya sau Mistress Kennya, cea mai cunoscută practicantă de sado-maso din România.

Iată ce a dezvăluit Lady Kennya pentru feminis.ro, despre fetişuri, bărbaţii dominanţi şi riscurile pe care le implică dorinţa de a încerca tehnici sexuale extreme în cuplu.

Cum te-ai simţit prima oară când ai oferit un show sado-maso?

Mistress Kennya: Prima oară când am avut o sesiune de sado-maso real, fiindcă mai făcusem pe chat, dar prima oară real, am avut emoţii, ce să spun, tremuram, parcă mă blocam, pur şi simplu nu mai ştiam ce aş putea să mai fac. A fost ca atunci când am urcat prima oară pe scenă. După primele minute, însă, emoţiile trec.

Orice femeie poate fi „stăpână”? Spune-ne 3 condiţii pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a putea intra în pielea unei dominatoare.

Mistress Kennya: Nu. Cel puţin pentru mine, nu este un rol, este un stil de viaţă. Aşa ne naştem, ca şi bărbaţii, unii sunt dominanţi, alţii sunt submisivi. Aşa ne naştem şi noi, femeile, dominante sau submisive. Nu trebuie să ai ceva sau să faci ceva pentru a fi dominantă, pur şi simplu aşa trebuie să fie natura ta. Şi trebuie să fie un stil de viaţă, nu un rol, pentru că dacă e un rol, e ca la teatru – îl faci doar pentru că aşa ai învăţat să-l faci, dar trebuie să şi simţi. Dacă e un stil de viaţă, atunci eşti stăpână, dacă e doar un rol, atunci eşti actor.

Care este cea mai dură pedeapsă pe care ai aplicat-o vreodată unui bărbat?

Mistress Kennya: Fac lucruri foarte dure uneori. Duritatea se poate manifesta sub formă de pedeapsă psihică, psihologică, sau poate fi o pedeapsă fizică. O pedeapsă fizică dură a fost aceea de a biciui un bărbat până la sânge.