Connect-R, mesajul de zeci de mii de Like-uri pentru soția lui Misha. ”Doamne, cât de frumoasa e!”

ConnectR

Părinții unei fetițe în vârstă de doi ani, Connect-R și soția lui, Misha, par mai îndrăgostiți ca niciodată.

Cei doi nu ratează nici o ocazei să-și arate public afecțiunea și să-și transmită mesaje de iubire. Astăzi, de ziua soției lui, Connect-R a scris un mesaj special. Aristul a publicat declarația de dragoste pentru Misha, pe o rețea de socializare, și i-a impresionat pe admiratori cu vorbele frumoase pe care i le-a adresat femeii pe care o iubește.

”Azi e ziua ta! O zi frumoasă ca tine (Doamne, cât de frumoasă e!!)! Îți doresc pace, liniște și mulți ani frumoși lângă mine (Doamne, ce norocos sunt)! La mulți ani, ‎Misha‬! La mulți ani, Doamne mea! Te iubesc!”, a scris Connect-R de ziua Mishei, lângă o fotografie superbă cu ei doi.

Imaginea a strâns peste 15.000 de Like-uri în nici o oră de la publicare, dar și sute de mesaje de felicitare. Iar aprecierile continuă să curgă.

Connect-R formează o familie fericită alături de soţia sa, artista Misha, şi de adorabila lor fetiţă, Maya. Cântăreţul este mândru tare de fiica lui, pe care o adoră. Maya este mai frumoasă pe zi ce trece şi seamănă din ce în ce mai mult cu celebrul său tată, lucru de care cântăreţul este mai mult decât încântat.