Corina Chiriac a fost îndrăgostită de Ovidiu Lipan Ţăndărică! Pentru el a compus melodia „STRADA SPERANŢEI”

Corina1

“Strada Speranței” e o melodie dragă românilor și cu atât mai dragă Corinei Chiriac. Interpretarea plină de patos a Corinei se datorează, pare-se, faptului că era scrisă pentru un iubit care a părăsit-o în trista societate comunistă din România, scrie Cancan.

CITESTE SI: Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Dedicația unei îndurerate Corine

Corina Chiriac și Ovidiu Lipan Țăndărică au trăit o dragoste pasională, timp de 4 ani, însă relația lor s-a incheiat brusc în 1977, când Țăndărică a fugit din țară alături de colegii din trupa Phoenix. În sensul că s-au dus la un concert în Germania și au uitat să se întoarcă. Când a apărut piesa Strada Sperantei, la 6 ani după desparțire, Corina incă îl mai aștepta pe rockerul care îi bătea tobele în casa în care cei doi s-au iubit. De altfel, întrebată despre relație, artista pare afectată și acum de acea perioadă tumultoasă și de faptul că s-a considerat părăsită de iubit. Pentru Ovidiu Lipan Țandărica, lucrurile au fost mult mai simple, pentru el fiind o perioadă de trecere “de la adolescență la maturitate” așa cum povestește amuzat.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă

Țăndărică o răvășește pe Corina chiar și după 40 de ani: ”Dragostea e frumoasă, dar nu e serioasă”

Contactat de site-ul citit zilnic de jumătate de milion de români, celebrul toboșar recunoaște pasiunea care a existat între el și Corina. “Dragostea este atât de frumoasă încât nu trebuie luată in serios”consideră artistul. Se pare că doar Corina a luat-o în serios, ca orice femeie îndrăgostită. Artistul nu-și dă seama dacă melodia i-a fost dedicată, însă presupune că a fost “mai degrabă autodedicație din partea Corinei”.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

Planurile erotice pentru 2017 ale lui Ovidiu Lipan Țăndărică

În schimb, Țăndărică a scris o singură dată o piesă pentru o femeie si aceea este melodia ”Margareta”.“Viața mea a fost o peripeție, vă dați seama cum a fost dragostea, însă momentan muzica este pe primul plan, abia în 2017 am să mă dedic dragostei”. Îi recomandăm Corinei să nu piardă ocazia.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică