CORINA CHIRIAC trece prin clipe grele: „Durerea amorţeşte în timp persoana lovită”

Corina Chiriac

Corina Chiriac a facut dezvaluiri mai putin stiute din viata sa privata intr-un interviu acordat celor de la Gandul.info.

CITESTE SI: BEYONCE de România, boală incredibilă de la silicoanele din fese. Nu poate sta decât în patru LABE

“Fericirea a ajuns la mine pe cai ocolite. Reteta nu o pot da, pentru ca sunt multi oameni care nu ar digera procesul de fabricatie. Fericirea este probabil momentul acela scurt de extaz cand intalnesti un barbat care iti place sau iti cumperi o geanta sau dai cu un parfum extraordinar. Genul ala de fericire tine putin si nu e durabil. As miza mai mult pe o pace interioara, care este rezultatul unei impacari cu sine, cu destinul, asa cum spuneau anticii este important sa ne cunoastem pe noi insine”, marturiseste Corina Chiriac.

CITESTE SI: SOŢIA lui Răzvan Simion dă CĂRŢILE pe FAŢĂ: „Era leşinată după….lui”

Despre momentele care i-au marcat existenta, dar pe care a avut taria sa le depaseasca, Corina Chiriac relateaza si in cartea sa,”Cautand iubirea”:

CITESTE SI: DOINIŢA OANCEA, bombardată cu ameninţări după ce a făcut DEZVĂLUIRI despre Lora şi Ionuţ Ghenu

“Mi-am amintit de anii mei de depresie si am inteles de ce i-am trait: pentru ca fusesem refuzata. Nu mai conteaza nici de ce, nici de catre cine. Nici in ce context. In refuz consta respingerea. Mai ales in refuzul uscat. Refuzul uscat este egal cu veninul lichid. Sunt oameni pe care refuzul ii determina la agresivitate, de parca toata fiertura veninului injectat s-ar inmulti in sangele nostru pana la  explozie. Si sunt oameni pe care refuzul ii striveste emotional tot asa cum te-ai lovi in fuga de o stanca. Iar durerea amorteste in timp toata persoana lovita”.

CITESTE SI: Participă la cel mai tare CONCURS! Câştigi TABLETE de ultimă generaţie