Cristi Borcea a încercat să ”evadeze” de la Jilava! Gardienii i-au încurcat planurile

Cristi si Mihaela Borcea

Cristi Borcea a încercat să scape de la  Penitenciarul Jilava, însă planul său a fost dat peste cap de o decizie luată de conducerea închisorii, potrivit Spynews.ro.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, geloasă pe MIHAELA RĂDULESCU! De ce e geloasă pe rivala de-o viaţă

Potrivit unor surse din cadrul Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, soţul Alinei Vidican şi-ar fi exprimat, în mai multe rânduri, nemulţumirea faţă de condiţiile sale detenţie, mai ales că regimul de la Jilava a devenit unul foarte strict.

Sursele citate au dezvăluit, pentru Spynews.ro, că Borcea a făcut o cerere către conducere pentru a-i aproba transferul înapoi la Penitenciarul Poarta Albă, unde acesta îşi executa pedeapsa înainte ca procurorii DNA să deschidă, pe numele lui, dosarul de corupţie în care este acuzat că ar fi mituit-o pe  judecătoarea Geanina Terceanu pentru a-l achita în Dosarul Transferurilor.

CITESTE SI: Il vezi zilnic la TV, dar nu stiai ca este iubitul Flaviei de la Neatza! Nu e Dani Oţil, ci alt personaj super celebru!

Cu toate că deţinutul a invocat, în cerere, mai multe motive obiective, conducerea închisorii a respins solicitarea fostului finaţator al FC Dinamo.

Alături de fraţii Giovani şi Victor Becali, Borcea munceşte, în închisoare, la curăţenie, iar la penitenciarul Jilava, controlul muncii depuse de către deţinuţi este unul foarte strict.

CITESTE SI: NASA admite: Un asteroid URIAŞ ne va lovi ca o bombă atomică