Cristian Cioacă a făcut ANUNŢUL. Răsturnare de situaţie cu totul neaşteptată. Fostul poliţist a cedat

Elodia

Cristian Cioacă a încercat o nouă manevră ca să iasă din puşcărie, însă a renunţat la planul său. Fostul poliţist ceruse să fie eliberat de urgenţă, pe motiv că a fost judecat şi condamnat ilegal. El susţinea că nu a avut dreptul la toate căile de atac. Luni, judecătorii din Piteşti au luat în discuţie cererea lui Cioacă, însă fostul poliţist a surprins pe toată lumea când a renunţat, în cele din urmă, la contestaţia la executare.

Pe rolul Curţii de Apel Piteşti se afla contestaţia la executare făcută de Cristian Cioacă, aflattă la primul termen în acest nou dosar deschis, informează România TV.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Practic, aceasta era ultima şansă a fostului poliţist de a ieşi din închisoare. Cristian Cioacă a făcut această contestare la executere susţinând că a fost condamnat şi judecat în mod ilegal. Acesta mai susţine că nu a avut toate căile de atac, mai exact, nu ar fi avut acces la două recursuri.

Astfel, Cristian Cioacă a făcut această contestaţie la executare şi cere să fie eliberat de urgenţă. Rămâne de văzut ce vor dicide magistraţii, dacă Cristian Cioacă va ieşi sau nu din închisoare.

Cristian Cioacă a renunţat la ultima şansă de a ieşi din penitenciar.Fostul poliţist şi-a retras cererea prin care a cerut să fie lăsat să iasă din puşcărie de urgenţă, pe motiv că a fost judecat şi condamnat ilegal.

Contestaţia a fost depusă în luna aprilie de către o persoană împuternicită de Cioacă, iar astăzi, la termenul de judecată, a fost retrasă. Cristian Cioacă va trebui să achite acum cheltuieli de judecată de 100 de lei. În 2 iulie 2013, Cioacă a fost condamnat de Tribunalul Argeş la 21 de ani de închisoare pentru omor calificat şi la doi ani de închisoare pentru profanare de morminte.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!