Cristian Cioaca, marturisiri TULBURATOARE in puscarie! Le-a spus colegilor ADEVARUL despre moartea ELODIEI

media_141874743027891800_73526000

Condamnat la 15 ani de inchisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu, Cristian Cioaca ii ajuta pe ceilalti colegi de suferinta. Cioaca este respectat dupa gratii, detinutii ii cer sfaturi, si l-au poreclit „politistul zambitor”.

FANTASTIC! Biletele de cotă 84 şi 2504 au intrat! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 si 1988!

Daca in momentul in care a fost inchis, Cioaca nu era vazut cu ochi buni de multi dintre detinuti, iar acestia ii pusesera gand rau, pe parcurs lucrurile s-au schimbat. Potrivit surselor noastre, fostul politist a ajuns sa fie respectat de ceilalti colegi de suferinta. „La inceput nu a fost privit cu ochi buni, unii detinuti care nu-l suportau, mai ales pentru ca fusese politist, intentionau sa se ia de el, sa caut scandal, sa-l umileasca.

Insa Cioaca i-a „dovedit” prin felul lui de a fi, a impus respect”, spun sursele noastre. Potrivit acestora, sotul Elodiei Ghinescu le da sfaturi colegilor sai de suferinta in anumite probleme juridice. Acestia il intreaba pe Cioaca cum sa se apere in instanta, cum sa formuleze o cerere, iar fostul politist ii ajuta.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Cioaca a primit si o precla dupa gratii. Unii ii spun „politistul zambitor” din cauza zambetului binecunoscut pe care-l afiseaza de multi ani. Fostul politist refuza insa sa spuna daca zambetul sau are vreo semnificatie atunci cand este intrebat. Inevitabil, Cioaca a fost intrebat de mai multe ori ce s-a intamplat cu Elodia si daca a omorat-o, asa cum sustin procurorii. „Daca e moarta, n-am ucis-o eu, asta e sigur. Sunt nevinovat si o sa ma lupt pana la capat ca sa demonstrez acest lucru”.

 

Elodia

La data de 30 ianuarie 2013, Cristian Cioaca a fost trimis in judecata de catre procurorii Parchetului Instantei Supreme pentru omor calificat si profanare de morminte, dupa mai bine de cinci ani de la disparitia Elodiei. Procurorii aratau in rechizitoriu ca, in noaptea de 29 spre 30 august 2007, „pe fondul unor relatii conflictuale preexistente legate de un iminent divort determinat de presupusele relatii extraconjugale ale sotilor, Cristian Cioaca i-a aplicat sotiei sale multiple lovituri, soldate cu decesul acesteia”. Ulterior, Cioaca a dus trupul sotiei sale in cada baii principale, unde l-a depesat pentru a-l putea ascunde mai usor, spun procurorii. Pentru fapta sa, fostul politist a fost condamnat la 15 ani si opt luni de inchisoare.