CRISTINA SPĂTAR, prima reacţie după ce au apărut fotografiile cu soţul ei şi fosta asistentă a lui CAPATOS

Cristina Spatar Luminita Badea

După ce au apărut tot mai multe informaţii în presă despre divorţul iminent dintre Cristina Spătar şi soţul ei milionar, acesta nu s-a mai ferit de ochii curioşilor şi a început să se afişeze cu diverse doritoare să o înlocuiască pe Regina R&B.

Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă delicată, din cauza problemelor pe care le-a avut în mariaj. Soţul său a fost fotografiat de mai multe ori în compania unor diverse domnişoare, iar acest lucru a afectat-o foarte tare pe cântăreaţă. Chiar şi aşa, a încercat să-şi salveze căsnicia şi a urmat îndeaproape sfaturile duhovnicului său, care i-a sugerat să nu pună capăt mariajului. În mod sigur cei mai afectaţi ar fi fost copiii ei, care sunt la vârsta la care au nevoie de prezenţa ambilor părinţi. ‘’Încerc pe cât posibil să-I ţin departe de această situaţie. Ei petrec mult timp cu bona, au diverse activităţi şi sunt destul de mici şi nu prea înţeleg ce se petrece. Oricum nu am ce să comentez, pentru că soţul meu le acordă atenţie ţi se ocupă de ei‘’, a povestit Cristina.

După ce CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a publicat ştirea despre soţul Cristinei Spătar şi noua sa relaţie cu Larisa Tănăsoiu, (citeşte toată povestea AICI) fosta asistentă păcătoasă a lui Capatos şi actuală senzaţie pe Instagram, cântăreaţa a publicat un mesaj special pe contul său de facebook: „În viaţă, tot răul e spre bine… aşa că să gândim pozitiv !!! Vă pup pe fiecare !!!”. Admiratorii acesteia au reacţionat imediat, dorindu-i să aibă parte de linişte şi fericire, iarCristina a adăugat că „sper şi eu… într-o zi”.