Cum a fost Andreea Marin parasita de un milionar pentru o alta femeie pe care a luat-o de nevasta

Andreea Marin

Milionarul Mihai Tufan a ales-o pe blonda Ramona Ileana in dauna Andreei Marin, cu care ar fi avut o relatie de un an.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Andreea Marin l-a cunoscut pe Mihai Tufan in 2003, acesta fiind un om cu afaceri de succes in domeniul electrozilor industriali, averea sa actuala fiind estimata la aproximativ 50 de milioane de euro. La vremea respectiva, Tufan, care locuia intr-o vila la Breaza, detinea o proprietate la Periprava (Tulcea), cateva case in centrul Bucurestiului, o vila la Monte Carlo si cel putin trei masini, un Ferrari, un Grand Cherokee si un Mercedes ML, era intr-o relatie cu iubita sa din liceu, Ramona Ileana.

Presa a relatat insa ca intre el si Andreea Marin s-a infiripat o idila, dar ca, dupa aproape un an, „Zana Surprizelor” a rupt legatura,  deranjata de faptul ca Tufan, originar din Campina, nu renuntase la Ramona. “Voi fi foarte clara, ca sa nu mai revin la acest subiect fara noima. Nu-mi plac barbatii carora le lipseste ce-i mai important, din moment ce se lauda cu ceea ce de fapt nu au si nicidecum nu-mi place ciorba reincalzita. Trecutul are rostul sau doar cind e vorba de oameni care au stiut sa pastreze respectul meu, ceilalti nu exista in memoria mea afectiva. Eu traiesc prezentul si visez viitorul pentru dragostea mea de acum. Asta este tot ceea ce conteaza”, a dezvaluit atunci Andreea Marin.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

Ulterior, ea s-a maritat cu Banica Jr, iar Tufan a luat-o de sotie pe Ramona Ileana. Mai mult, i-a facut acesteia o firma care importa mobilier de lux unde blonda este general manager. Ramona este vedeta unor pictoriale atunci cand acorda diverse interviuri despre afacerea pe care o conduce, pozand sexy pe canapelele elegante. Cei doi locuiesc intr-o vila din Snagov, impreuna cu gemenii nascuti de Ramona.

Presa prahoveana a relatat recent despre povestea de dragoste dintre Tufan si sotia sa:Blonda din Câmpina este femeia care i-a furat inima încă de pe băncile liceului. Şi în jurul ei s-au ţesut legende. Mulţi o indică drept “creierul” din spatele multora dintre afacerile cuplului. Ramona este este proprietarul Casei Nobilis, importatorul unei mărci exclusiviste de mobilier de lux – Poltrona Frau. De aproximativ doi ani de zile cei doi devenit parinţi, familia Ramonei şi a lui Mihai “îmbogăţindu-se” cu doi gemeni”.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT