Cum arată acum Dan Bordeianu, actorul care a înnebunit milioane de românce în „Numai Iubirea”! Ce transformare!

Actor numai iubirea

Dan Bordeianu a devenit cunoscut datorită rolurilor în cîteva telenovele româneşti, dar şi ca prezentator de televiziune. Anul trecut, actorul s-a căsătorit cu iubita sa, Tedora, iar ceremonia a avut loc în compania prietenilor şi familiei.

„Am vrut o nuntă în termenii noştri, fără tam-tam, presă şi nebunii, şi aşa ne-a şi ieşit. A fost în familie, un eveniment discret şi atît. Nu am simţit nevoia să foloseasc căsătoria noastră ca material de PR. Au fost toţi ai noştri laolaltă, cununia s-a petrecut la o biserică din Bucureşti, unde merg eu de mai mulţi ani, iar petrecerea a avut loc la un restaurant amplasat pe malul lacului Cernica”, a spus actorul anul trecut.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Pînă să se însoare cu Teodora, Dan Bordeianu a avut o relaţie cu Adela Popescu, născută de platpurile de filmare ale telenovelelei “Numai iubirea”. Cei doi aveau, însă, să se departă, iar actorul să-şi găsească liniştea în braţele altei femei.

Dan s-a schimbat, însă, radical în ultima perioadă. A îmbătrînit şi încăruţit şi poartă barbă. În prezent, este actor la teatrul Nottara. A rămas o persoană discretă, care îşi vede de rolurile pe care le primeşte şi încearcă să-şi facă meseria cît se poate de bine, chiar dacă nu mai are parte de gloria de altă dată.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!