Cum arată azi fetiţa care aştepta toată România la ziua ei. Izabela s-a făcut domnişorică!

izabela3

„Ziua Izabelei” a devenit evenimentul anului 2015, deoarece au confirmat prezenţa 170.000 de persoane. Timpul a trecut, iar adolescenta din Constanţa care a lansat o aplicaţie pe Facebook şi a uitat să închidă cercul prietenilor are acum 13 ani şi s-a transformat într-o adevărată domnişoară.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Dacă nu ar fi ajuns motiv de amuzament pentru internauţi, petrecerea Izabelei ar fi fost una dintre cele mai reuşite ale anului, cu zeci de mii de invitaţi, unii chiar de renume. Traian Băsescu, Leonardo Di Caprio sau Eminem s-au înscris pe lista invitaţilor. Ne referim, bineînţeles, la conturile false create pe Facebook pentru aceste persoane cunoscute.

Mama Izabelei şi-a dat seama că ziua fiicei sale a devenit virală, după ce a fost întrebată de cunoscuţi despre petrecere.„Toată lumea mă întreabă, toată lumea zice că vin şi eu, vin şi eu. Nu se mai ţine ziua Izabelei! A fost, nu ştiu, o simplă greşeală, au făcut ele o pagină… Au scris data de naştere acolo şi de aici a plecat. În loc să trimită doar prietenilor ei, a trimis la toată lumea. Eu o controlez în fiecare seară ce face, ce scrie, dar eu ştiu ce va face de acum? Sper să nu mai facă o asemenea prostie”, a declarat în 2015 Valerica Stoenciu, mama Izabelei.

BILANT FENOMENAL la PARIURI pentru FANATIKSPORT în iulie! SARBATORIM cu un CADOU: bilet cota 1622!

A trecut un an de la evenimentul viral şi Izabela s-a maturizat. La 13 ani, adolescenta a început deja să se machieze şi să se aranjeze ca o adevărată domnişoară. Izabela se îmbracă conform tendinţelor din modă şi petrece mult timp cu prietenii săi. Adolescenta a postat pe o reţea de socializare mai multe imagini în care apare alături de mama, sora sau amicii ei. După cum se vede în fotografii, Izabelei îi plac mult dulciurile şi adoră să se plimbe în parc cu prietenii sau să meargă la patinoar.