Cum au riscat o amendă de mii de euro pentru câteva minute de plăcere! Maria Constantin și Marcel Toader, prinși în fapt

Maria Constantin și Marcel Toader - Ferma Vedetelor

Marcel Toader și frumoasa lui soție Maria Constantin, prezenți la un eveniment monden, au fost surprinşi în ipostaze pentru care pot fi aspru amendaţi. Frumoasa soție a lui Marcel Toader pare să nu țină cont de nimic şi nimeni atunci când trebuie să îşi satisfacă viciile şi poftele.

Maria Constantin a fumat țigară după țigară în interiorul clubului la care era invitată la petrecere fără să ţină cont de lege şi i-a sfidat pe toţi cei din jurul ei suflându-le, parcă ostentativ, fumul în nas. Dar, după cum se știe, fumatul în spațiile închise este strict interzis, dar, pare-se, pe ei nu i-a interesat acest lucru și și-au satisfăcut viicile fără să se gândească la consecințe. Probabil, cei doi au strans destui bani din participarea în diferite reality-show-uri şi îşi pemit să rişte 5000 de lei amendă, fiecare țigară fumată – multe la număr de altfel- fiind pasibilă să le facă o ditamai gaura în buget.

Marcel Toader şi Maria Constantin s-au căsătorit pe data de 26 septembrie 2015. El a fost căsătorit în trecut cu alte cinci femei. Prima soţie a lui Marcel a fost o franţuzoaică. Despre ea se ştie că l-a susţinut financiar, ca să intre în afaceri.

A doua soţie a fost fosta jucătoare de tenis Cătălina Cristea. În 2005, Marcel s-a însurat cu cântăreaţa Anamaria Ferentz. Mariajul lor a durat doar câteva luni şi s-a terminat urât, artista acuzându-l de gelozie excesivă şi violenţă.

La scurt timp de la divoţul de Anamaria Ferentz afaceristul s-a căsătorit cu o femeie mai tânără cu 23 de ani decât el, Diana Ghenu, iar ultima soţie a fost Gabriela Cristea, de care a divorţat în 2013.