Cum pariem pe meciurile de azi din Europa League: AZI rupem agenţiile de pariuri

Europa League

Azi avem meciuri tari in Europa League, chiar daca unele echipe par ca si calificate. Să nu uităm, totuşi, că ne apropiem de semifinale, iar lupta nu e terminată în nici un meci până nu se aude fluierul final.

De exemplu, Villareal e consdierată mare favorită în partida cu Sparta Praga, dar praghezii au nevoie de un simplu 1-0 pentur a se califica.

La fel e şi cazul mega-confruntării dintre Dortmund şi Liverpool. CEi mai mulţi merg pe nemţi, dar un simplu 0-0 îi scoate din joc şi îi plasează pe englezi în semifinale.

Pronosticuri FORMIDABILE

FanatikSport a analizat aceste meciuri din toate perspectivele (jucatori, echipe, obiectiv, teren, vreme, ultimele partide etc.)  şi propune mai multe PONTURI, de la cote mici şi sigure, până la cote uriaşe, care îţi iau ochii. Toate foarte bune şi foarte profitabile! Dar aceste PONTURI sunt accesibile doar abonaţilor (click AICI pentru detalii despre ABONAMENTE)!

Ca un argument decisiv, ultimele două luni au fost fantastice, s-au castigat peste 16.000 de lei: peste 12 mii în februarie şi peste 3400 în martie (Click AICI pentru biletele castigate in ultimele doua luni). Iar ca procentaj, februarie a fost INCREDIBIL:  biletul principal a intrat în 27 de zile din cele 29 ale lunii (click aici pentru a vedea FIECARE BILET).