Cum poţi câştiga bani buni din pariuri la Campionatul European. PRIMEŞTI 1.000 de lei INSTANT

Fortuna

Reprezentativa României are misiunea de a deschide turneul final al Euro 2016 într-un meci în compania Franței, țara organizatoare, programat pe ”Stade de France” din Saint-Denis, de lângă Paris. Din grupa A a întrecerii mai fac parte Elveția și Albania.

Gazdă a întrecerii, trupa antrenată de Didier Deschamps a fost scutită de preliminarii, astfel că după participarea la CM 2014 a disputat numai ”amicale”. Au fost nu mai puțin de 20, terminate cu 14 victorii, două egaluri și 4 eșecuri. Doar în două din aceste meciuri nu a înscris, iar în alte 9 nu a luat gol. Contra ”tricolorilor”,

Cu cea mai bună apărare din preliminarii, doar două goluri încasate, România a câștigat ultima partidă, 5-1 în testul cu Georgia. A fost prima victorie după alte 3 jocuri terminate cu două egaluri, între care un 0-0 contra Spaniei la Cluj, și un eșec.

Meciuri

Ultimele întâlniri dintre cele două reprezentative s-au consumat în preliminariile CE 2012. Atunci, România a pierdut greu cu 2-0 (Remy 83, Y. Gourcuff 90) tot pe ”Stade de France”, în octombrie 2010 în singurul eșec de 5 dueluri directe încoace, apoi a remizat pe ”Arena Națională”, 0-0 în septembrie 2011. În 15 înfruntări all-time, ”tricolorii” i-au învins de 3 ori pe francezi, dar numai în ”amicale”, ultima oară tocmai în aprilie 1972, scor 2-0 acasă: unicul succes ”afară” a fost un 2-1 în martie 1967. De 10 precedente încoace s-au înregistrat 5 remize (3 ”albe”) și 5 triumfuri ale ”cocoșilor”, două dintre ele în jocuri de pregătire.

Noua partidă va fi arbitrată de Viktor Kassai. ”Centralul” maghiar a mai oficiat la un singur meci al ”tricolorilor”, ”amicalul” cu Uruguay din 2012, scor 1-1. El a condus în 2011 finala Ligii Campionilor, FC Barcelona – Manchester United 3-1.

Cum scoţi bani din acest meci şi din tot Campionatul European

Bineînţeles, cea mai bună variantă de a face bani rapizi şi mulţi este să pariezi. Iar agenţia de pariuri Fortuna îţi vine în ajutor cu o ofertă excepţională: dacă te înregistrezi şi faci o depunere la Fortuna, poţi primi bonus de 1.000 de lei (click AICI pentru mega-ofertă). Practic, primeşti bani ca să faci bani! Un dublu câştig! E cea mai bună ofertă din toată piaţa pariurilor din România.

Mai mult, dacă apelezi şi la pariori profesionişti, la FanatikSport, atunci eşti asigurat. Din toate părţile. În primul rând, primeşti bani dacă te înregistrezi pe siteul Fortuna, ca să ai cu ce paria. Iar apoi, primeşti şi ponturi câştigătoare de la FanatikSport.

Ce trebuie să faci

Pe scurt, iată ce trebuie să faci ca să faci bani gârlă din PARIURI:

  1. Te înregistrezi pe siteul Fortuna şi faci o depunere. Şi iei toate bonusurile (click AICI pentru înregistrare). Ape;i sus in dreapta unde scrie despre cont.
  2.  Trimiti un email la FanatikSport, la adresa: colaborari@fanatiksport.ro. Spui cu ce id te-ai inregistrat.
  3. Primesti ponturi in fiecare zi pe email. Trimtiem zilnic pariuri de cota 2, ponturi progresive, meciuri suspecte, live-uri si bilete de cote mari.

Asadar, ce mai astepti? VINO SA FACI BANI!