Cum să eviţi ejacularea şi să-ţi conservi puterea internă

Ejaculare

Foarte mulţi bărbaţi ar dori să ştie cum ar putea să facă dragoste şi să aibă orgasm fără însă a şi ejacula. Potrivit unor credinţe orientale, odată cu eliminarea lichidului seminal, puterea fizică şi interioară a bărbaţilor este diminuată.

Foarte multi barbati ar dori sa stie cum ar putea sa faca dragoste si sa aiba orgasm fara insa a si ejacula. Potrivit unor credinte orientale, odata cu eliminarea lichidului seminal, puterea fizica si interioara a barbatilor este diminuata. In continuare va prezentam gandurile lui  Erle Montaigue, profesor de Thai Chi legate de acest subiect.

„Adesea primesc scrisori si emal-uri in cu privire la modul in care ejacularea afecteaza puterea. Cu totii stim ca inainte de o lupta importanta unui boxer ii este interzis sa faca sex si sa ejaculeze pentru ca boxerii profesionisti, au invatat prin experienta ca ejacularea inaintea unei lupte aduce, de obicei, dezastrul.

Si este adevarat. Ejacularea iti iroseste atat puterea fizica si, mult mai important, forta interioara. Cand suntem tineri suntem plini de energie Qi, puterea fizica nu este atat de importanta si este inlocuita aproape imediat. Insa, energia interna Qi nu este atat de usor de inlocuit indiferent ca suntem tineri sau mai in varsta. Tocmai de aceea este important sa inveti cum sa eviti ejacularea.

Sexul cu un partener are un singur motiv real. Sexul nu este facut pentru placere, desi este placut in cele mai multe dintre cazuri. Sexul este pentru a face copii. Cu o singura exceptie, anumite specii de maimute, animalele nu fac o partida rapida doar pentru ca asa vor. Sexul pentru placere a devenit un obicei prin practica.

De aceea este important sa amani si mai apoi sa inveti sa eviti ejacularea cand este nevoie, pentru ca ejacularea foloseste, mai mult ca orice altceva, din energia interna. Pentru ca scopul ejacularii este crearea unei noi vietii. Iar o noua viata are nevoie de cea mai mare si mai buna calitate de energie Qi de la parinti. Prin urmare, prin ejaculare barbatii renunta la o parte din propria energie pentru o noua viata. Iar daca aceasta energie este aruncata la gunoi, atunci TU renunti la o cantitate mare de energie pe care n-o poti inlocui decat intr-o perioada lunga de timp, perioada care, odata cu varsta, devine tot mai intinsa.

Orice fiinta umana are abilitatea de a-si crea propriul mediu si conditii de viata. Avem o putere imensa datorita conexiunii cu Universul prin care suntem capabili sa facem ca evenimente importante sa se intample in viata noastra, lucruri care sa ne ajute sa ne indeplinim menirea pe Pamant. Printr-o cantitate buna de energie interna laolalta cu o sanatate infloritoare si o gandire buna, nu exista nici un motiv pentru care nu ne-am putea folosi Qi pentru a genera evenimente bune in viata noastra. Insa prin irosirea energiei prin ejaculare, fara a da nastere unei noi vieti, vom avea probleme atat fizice cat si interioare.

Poti avea sex cu partenera aleasa si sa intarzii ejacularea. Iar acest lucru este o veste buna si pentru femei care nu pierd din Qi la climax. Insa, amanarea/evitarea ejacularii este dificila. Pentru ca barbatii au sentimentul un sentiment de insatisfactie daca nu ejaculeaza, insa asta este ca urmare a scopului primar al actului sexual: adica copii. Insa oamenii sunt fiinte sofisticate asa ca trebuie sa invete cum sa se bucure de sex fara a irosii energia interna. Asa ca nu mai ejaculeaza.

Exista mai multe modalitati prn care sa amani/eviti ejacularea si, odata ce ai reusi vei avea sentimentul ca detii controlul. Ai sentimentul ca poti sa-ti stapanesti mintea si corpul. Desi este dificil, asa cum am mai spus, odata ce ai reusit nevoia de ejaculare dureaza numai 1-2 secunde. Cand simti ca esti pe cale sa elimini lichidul seminal apasa puternic cu aratatorul radacina nasului. Ca atunci cand vrei sa eviti stranutul. Iar partenera va fi mai mult decat multumita de abilitatile tale din ce in ce mai bune in pat care ii permit sa ajunga la orgasm cu mult inaintea ta. Sau te poti gandi la bugetul familiei daca simti ca esti pe cale sa ejaculezi astfel incat s-o amani/eviti.

Exista si momentele propice sexului. Animalele stiu automat acest lucru datorita mirosului emanat de femele. Si la oameni este posibil asta, insa intr-un mod mult mai subtil. Singurul timp corect pentru procreatie este atunci cand femeia se afla la ovulatie, cand vaginul este foarte umed si se comporta aproape ca un vacuum. Iar atunci ai parte si de cea mai buna partida din viata ta. Insa cand oamenii se forteaza sa faca amor acesta nu este bun si este etichetat drept <<sex rau>>.

 

Sexul este grozav insa este important pentru barbati sa evite ejacularea care le poate face rau. Ar trebui sa existe etichete pe care sa scrie <<prea multa ejaculare iti poate distruge sanatatea>>”.