Cum să îţi dai seama dacă te înşală iubita

inselat-zodie

Ti se pare ca ai intalnit femeia visurilor tale si totul pare ca este perfect.  Dar stii care sunt semnele pe care iubita ti le transmite, fara sa vrea, ca are pe altcineva? Iata cateva aspecte pe care ar trebui sa le iei in calcul.

Telefoane din ce in ce mai dese

In ultima vreme primeste telefoane din ce in ce mai des si de fiecare data paraseste incaparea in care te afli si tu? Atunci cand vorbeste la telefon isi schimba vocea sau vorbeste mai incet? Ti se pare ca trimite SMS-uri cam des? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt DA, atunci ar putea sa fie un semnal de avertizare.

Se intalneste mai des cu “prietenele” decat cu tine

In ultima vreme iesirile in oras sunt mai frecvente, iar tu nu o insotesti? Daca o intrebi unde a fost iti raspunde sec “Cu prietenele!”? Cum ti se pare raspunsul? Sincer? Daca este diferita fata de cum era pana acum, este un alt semnal ca s-ar putea sa te insele.

Merge la sala des si vine acasa fresh

Daca in ultima vreme ai constatat ca are un interes deosebit pentru a merge la sala, s-ar putea ca lucrurile sa nu fie chiar atat de roz pentru tine. Este posibil ca ea sa vrea sa fie in forma pentru altcineva, mai ales daca pana acum nu a dat niciodata atentie acestui aspect si nu a vorbit cu tine despre asta. Iar faptul ca vine fresh, ar putea fi de la dusul de dupa sala, dar ar putea fi si de la dusul de dupa sex.

Are un miros nou

Simti ca in ultima vreme, iubita ta are un nou parfum, cu tente masculine chiar? E posibil sa nu-si fi schimbat apa de colonie, ci partenerul de sex

Contactul vizual este redus

Iti ocoleste privirea atunci cand iti raspunde la intrebari? Este destul de dificil sa privesti pe cineva in ochi si sa-l minti cu seninatate. Asa ca daca atunci cand iti raspunde priveste mai intai in dreapta sus, ar putea fi un semn ca inventeaza.

Schimbarea comportamentului sexual

O iubita infidela fie reduce numarul contactelor sexuale cu partenerul “incornorat”, fie le inmulteste. Ai primit in ultima vreme intrebari legate de sex, lucru neobisnuit pana acum sau incearca alaturi de tine noi miscari? Ar putea fi de la faptul ca le-a citit intr-o carte de specialitate sau ca le-a incercat cu alt partener si i-au placut. 

Acestea sunt doar cateva indicii. Daca ai banuieli, cea mai indicata cale este sa discutati deschis despre acest subiect. Ce veti face mai departe e alegerea voastra.