Cumplit. O tânără din Buzău a murit înainte de a susține examenul maturității!

Eleva moarta

O tânără în vârstă de 19 ani din Buzău a avut parte de o moarte cumplită. Fata, proaspătă absolventă de liceu a murit duminică seara, într-un accident produs în Tulcea, pe drumul ce leagă Niculiţel de Isaccea.  Andreea Paraschiv a pierdut controlul volanului maşinii în care se afla şi s-a izbit de un copac.  Aceasta avea permis de conducere de mai puțin de o lună.

A condus cu viteză mare pe un asfalt umed, iar la ieşirea dintr-o curbă a pierdut controlul volanului, spun poliţiştii de la Serviciul Rutier Tulcea. Părinţii ei, de profesie poliţişti de frontieră, au ajuns la locul tragediei în scurt timp, unde şi-au găsit singura fiică fără suflare.

Fata lor abia absolvise Liceul “Constantin Brătescu”, din Isaccea, Tulcea, iar astăzi ar fi urmat să susţină prima probă de la Bacalaureat. Înaintea examenului, tânăra ieşise la plimbare şi îşi condusese iubitul la Tulcea. Nenorocirea s-a produs pe drumul de întoarcere săre casă.

Tânăra era cunoscută în lumea modei după ce în 2013 participase la Miss Buzău şi câştigase un contract de reprezentare cu o agenţie de modeling din Bucureşti.

Mesajul încrezător de pe contul de socializare

Cu doar câteva zile, fata postate pe contul de socializare, un mesaj emoționant. “A venit momentul să îmi iau viaţă în mâini şi să o modelez singură. Fiecare greşeală, fiecare reuşită, fiecare regret sau mulţumire sunt ale mele, sunt rodul acţiunilor şi deciziilor mele de acum înainte. Sunt atât de mândră că am ajuns până aici şi că am realizat atât de multe în tot acest timp. Mi-am făcut părinţii mândrii, prietenii, profesorii care m-au îndrumat, m-au susţinut şi au crezut în mine. (…) Am atâtea emoţii, îmi e atât de teamă şi totuşi sunt atât de fericită. E un nou început, un nou drum, un drum spre o nouă viaţă… Viaţă de adult!“, scria Andreea pe Facebook.