Dacă s-ar lăsa pe mâna lui Victor Slav, Bianca Drăgușanu ar muri de foame! ”Cel mai bine îmi iese…”

Bianca si Victor

După ce în adolescență a avut probleme cu kilogramele în plus, Bianca Drăgușanu și-a schimbat radical stilul de viață. Sarcina îi va produce modificări, însă importantă e sănătatea ei și a bebelușului, tocmai de aceea are grijă ca hrana să fie una corespunzătoare.

Deși se spune că bărbații sunt cei mai buni bucătari, Victor pare să fie excepția de la regulă. “Da, așa este, asta nu înseamnă că eu sunt bun bucătar. Îmi place și fac anumite lucruri, dar nu pot să zic: ‹‹Doamne, ce gătesc eu!›› Cel mai bine îmi iese omleta. La salate mă pricep, nu știu dacă asta înseamnă că eu gătesc. Mai fac clătite din banane. Nu sunt mofturos deloc la mâncare. Mănânc orice, exclus viermișori. Îmi plăcea cel mai mult în copilărie și acum să mănânc cartofi prăjiți cu ouă ochi. Ceea ce știu să fac și eu”, a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav.

Dacă el susține că nu ar muri de foame dacă ar rămâne singur acasă, Bianca nu ar putea consuma nimic prăjit. Așa că ar trebui să intre la cură de salate, ceea ce nu e indicat, mai ales că este însărcinată. Prin urmare, ori gătește ea ce poftește, ori face comandă la restaurante.