Dan Badea și-a dus iubita în fața mamei! Blonda seamănă mult cu Lora!

Dan Badea

Dan Badea și cântăreața Lora și-au încheiat socotelile la notar în urmă cu aproape doi ani, când au decis să meargă pe drumuri separate. Ulterior în viața actorului a apărut o blondă, care seamănă destul de bine cu fosta lui soție.

În timp ce Lora trăiește o iubire ca în filme cu managerul ei, Ionuț Ghenu, iată că nici fostul ei soț nu a pierdut vremea.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Acesta s-a îndrăgostit de o fată, care, cel puțin din punct de vedere fizic, are destul de multe puncte comune cu artista. Este și ea tot blondă și slabă și pare să îl fi cucerit iremediabil pe actor. Să fie doar o coincidență asemănarea dintre fosta și actuala femeie din viața lui Dan Badea?

Cert este că îndrăgostiții se înțeleg bine, au bifat împreună mai multe escapade în țară și în străinătate și, semn că relația este una serioasă, actorul a decis să o introducă în familie. După cum se observă, tânăra i-a făcut o impresie bună mamei actorului, care s-a fotografiat alături de ei. Aceasta chiar a postat fotografia pe o rețea de socializare, semn că o îndrăgește pe iubita fiului ei.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!