DAN DIACONESCU nu se lasă: şi-a făcut PARTID în închisoare

Dan Diaconescu

Condamnat la ani grei de inchisoare, Dan Diaconescu isi face deja planuri pentru ceea ce va face atunci cand va iesi in libertate. CANCAN.ro a aflat cu ce anume se ocupa “taticul OTV” dupa gratii, scrie CANCAN.ro.

In luna martie a acestui an, Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sapte luni de inchisoare, pentru santaj, iar de atunci isi ispaseste pedeapsa la penitenciarul Rahova. Pentru a iesi cat mai repede de dupa gratii, patronul OTV s-a apucat sa scrie o carte si munceste la o fabrica de facut mobila.

Coordoneaza afaceri de dupa gratii

Mai mult, el coordoneaza afacerile pe care le mai are, prin intermediul iubitei sale. Singura mare durere a omului de afaceri este dorul de fiica lui, Milena, in varsta de 11 ani, care nu stie ca tatal sau se afla in spatele gratiilor.

Chiar daca a pierdut milioane de euro, iar problemele legale nu ii dau pace, Dan Diaconescu nu are de gand sa se retraga din viata publica. Mai mult, el planuieste o revenire in forta, intr-o ipostaza noua.

Planuri de viitor

CANCAN.ro a aflat care sunt planurile pe care milionarul le face de dupa gratii, in timp ce isi ispaseste pedeapsa. De dupa gratii, le transmite un mesaj bucurestenilor, dar si o avertizare catre politicieni:

”Vrea sa candideze la Primaria Capitalei. Si-a facut o gasca puternica la puscarie, el ii spune partid. Toti detinutii il asculta si il respecta, e ca un tata pentru ei. Unul nu ii iese din cuvant. Asta este planul sau si este sigur ca va reusi. Zilele trecute l-a intrebat un coleg de celula cum are de gand sa obtinuta o asemenea functie, avand in vedere ca a fost condamnat.

Diaconescu a spus ca nu are importanta, ca si Ceausescu a devenit presedinte imediat dupa ce a iesit din inchisoare. A zis ca are bani de campanie si ca nu vrea nicio finantare, nu are nevoie de nimic. Vrea sa fie candidat liber, nu doreste sa se asocieze cu nici un partid. Deja face scheme, planuri. Este un om foarte inteligent si pregatit, insa nu stiu cati cetateni isi vor mai pune increderea in el”, a declarat o sursa din penitenciarul Rahova, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: CONCURS NATIONAL! Câştigă TABLETE instant cu doar un singur CLICK!

Comentarii pe FanatikSport.ro

 1. coriandru@yahoo.com'coriandru

  Voi astia care ati scris articolul sinteti niste idioti voi ar trebui sa fiti in inchisoare….

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0


 2. p_maria48@yahoo.com'PERDACHER MARIOARA

  TOATA CINSTEA DANE DA CU EI DE PAMINT CIOCOII RAI SI HOTI

  Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0


 3. ileaalexandru@yahoo.com'Petrache Lupu

  Du-te mai Diaconescule si culcate ca numai gura a fost de tine.L-ai terfelit pe Cioaca la OTV-ul tau si ai ajuns mai rau decat el.

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 4. Gjgf@yahoo.com'Marian

  Dute bă!Dacă mai ajungi şi tu la conducere….un hoţ cu gura mare,la fel ca toţi ceilalţi!

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 5. scumpel_tare@yahoo.com'Cristian

  Toti vor sa ajunga la conducere… acolo e mierea, nu stiu pe nimeni care vrea sa intre la conducere pentru a schimba ceva.. Oricum, de promisiuni suntem satui..

  Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0


 6. ticuta-glueck@t-online.de'ticuta glueck

  LIBERTATE DAN DIACONESCU ! Tot ce ai spus de 10 ani la OTV, spun astäzi pe la toate televiziunile si in presa scrisä. Ai fost si esti un Geeniu ,te-au areatat nevinovat Mafia Politicä + Mafia din Justitie . Planul a fost inchiderea OTV-ului si a celui care spunea adevärul despre toatä coruptia Politicä + Justitia manevratä de Mafia lor, pentru ca ei sä aibä minä liberä sä poatä sä vindä si distruge Romänia . DAN DIACONESCU ARESTAT NEVINOVAT!

  Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0


 7. ticuta-glueck@t-online.de'ticuta glueck

  DAN DIACONESCU ARESTAT NEVINOVAT ! ELIBERARE GRABNICÄ DD ! DOAMNE AJUTÄ.

  Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0


Comentariile nu sunt permise.