Daniela Crudu a recunoscut! ”Am făcut-o pentru bani, mi-a plăcut”

61292776

Pe Daniela Crudu o ştie toată lumea, însă nu mulţi cunosc povestea ei de viaţă. Crescută într-o familie dezbinată, fără mamă, Crudu a început să muncească de mică. La 14 ani s-a angajat ca animatoare.

O prezenţă efervescentă, Daniela Crudu a fost o revelaţie a micului ecran în urmă cu câţiva ani, atunci când a debutat în calitate de asistentă TV la matinalul “Neatza”, de la Antena 1. Inevitabil, trecutul i-a ieşit la iveală şi, deşi avea doar 19 ani, la vremea respectivă, Cruduţa avea un trecut picant. Cariera de animatoare şi show-urile erotice, topless, la petreceri private, încă de pe vremea când era minoră. O fata simplă, crescută în Ferentari şi fără pretenţii de divă venite la pachet cu job-ul în televiziune, Daniela şi-a recunoscut trecutul.

 

Pe vremea când încă era asistentă la matinal, Cruduţa a vorbit fără menjamente despre faptul că a luat-o pe căi greşite încă din momentul în care şi-a făcut buletinul: „La vârsta respectivă chiar aveam nevoie de o mamă. Dar tata s-a descurcat destul de bine cu noi. Îmi amintesc că nu aveam aşa de mulţi bani, tata făcea eforturi ca să ne satisfacă mofturile, să ne ia şi nouă haine, să ne dea bani de buzunar. A fost greu şi pentru el. Şi nu e usor să creşti fără mamă, fără cineva care să îţi dea sfaturi, să te înveţe pe ce drum să o iei. Noi, la 13, 14 ani, ce minte să avem să ne dăm seama ce este bine şi ce este rău?”, a povestit Daniela, după ce au apărut în presă o multitudine de imagini cu ea dansând goală.

daniela_crudu_2 (1)

Şi aşa se face că, la numai 14 ani şi jumătate, Daniela şi-a inceput cariera de animatoare, deşi, minoră fiind, n-ar fi avut voie să presteze un astfel de job: „M-am dus la o terasă din Regie cu nişte prieteni. Şi acolo am început să dansez ca nebuna. Dansam continuu. Patronul m-a văzut, i-a plăcut de mine şi m-a întrebat dacă nu vreau să mă angajez animatoare. Şi am acceptat. Şi aşa am început să dansez. Sincer, când mă gândesc la vremurile respective, nici nu îmi dau seama cum de m-a angajat. Că eram penibilă, habar nu aveam eu ce înseamnă dansul, mă mişcam ca nebuna. Am făcut-o pentru bani şi nu îmi pare rău, aşa am câştigat primii bani. Mi-a plăcut, până la urmă mie îmi plăcea să dansez”, şi-a mai amintit Cruduţa.

FANTASTIC! BILETELE DE COTĂ 84 ŞI 2504 AU INTRAT! URMEAZĂ CELE MAI TARI COTE: 1363 SI 1988!

Daniela s-a bucurat enorm când a primit şansa să lucreze în televiziune, iar remuneraţia nu era una care să îi asigure un trai demn de o prinţesă. Nici pe departe. Mai exact, salariul ei de început ar fi fost de 300 de euro şi ar fi crescut până la 500, bani din care bruneta şi-a ajutat şi familia. Chiar în perioada respectivă, Cruduţa era revoltată că era criticată pentru vestimentaţia ei nu tocmai fără cusur: “Mereu apar la prost îmbrăcaţi şi râde lumea de mine că îmi cumpăr haine din bazar. Eu nu câştig foarte mult şi nu îmi permit să îmi iau haine scumpe sau genţi de mii de euro. Plus că eu din ce câştig trebuie să îl ajut pe tata, să cumpăr mâncare în casă, să pun benzină la maşină”, s-a mai confesat bruneta, cu doar câteva luni înainte de scandalul cu Leo de la Strehaia.

VREI UN BONUS de 1.000 de LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA oferă cel mai mare BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

Sfârşitul anului 2010 a însemnat o noua etapă în viaţa Cruduţei. Mai exact, scandalul cu Leo de la Strehaia, în care acesta a acuzat-o că i-ar fi cerut 10.000 de euro în schimbul unei partide de sex, a însemnat o perioadă de calvar. Deşi a negat cu vehemenţă, puţini au fost cei care au crezut varianta Cruduţei. După câteva zile de coşmar, Daniela a fost dată afara de la matinal, însă acest şut a însemnat un pas inainte. A ajuns asistenta lui Capatos.