Dansatoarea Andreea Popescu s-a măritat după o rețetă atipică. Nuntă țărănească celebrată la mega-fițe!

nunta

După patru ani de iubire cu multiplul campion la dans sportiv Rareș Cojoc, Andreea Popescu a îmbrăcat rochia de mireasă. De fapt, a îmbrăcat două – una tradițional maramureșană, pe care a purtat-o la biserică, asortându-se cu mirii și invitații, și una clasică, pregătită pentru petrecerea organizată în cel mai în vogă club de la malul mării.

În urmă cu două săptămâni, Rareș și fosta dansatoare a Deliei s-au cununat civil la Târgu Mureș, în cel mai mare secret. Martori le-au fost familiile și câțiva prieteni apropiați. Sâmbătă, cei doi au făcut și nunta, una complet atipică în showbizul nostru. Slujba s-a ținut într-o biserică maramureșană din Constanța, după câteva ore în care mirii s-au pregătit și au respectat toate tradițiile din Maramureș.

I-au cântat Delia, Bittman și Lori

Mireasa, îmbrăcată în port țărănesc, a plâns în hohote la momentul pețirii, iar mirii au plecat cu alai la biserică. După ceremonie, toți cei prezenți, câteva sute, și-au luat ținutele de fițe căci urma petrecerea, care s-a ținut în cel mai în vogă club de pe plajă. Decorațiunile, predominant roz, au fost completate de aranjamente uriașe din hortensii, iar dansul mirilor a fost, cum altfel, demn de marire competiții sportive, categoria profesioniști. Atmosfera a fosta asigurată de buna prietenă a miresei, Delia, Holograf și Loredana Groza.