DE CE am pierdut ieri la PARIURI: Iată care e GREŞEALA pe care o fac toţii pariorii

Rooney Manchester

Biletul Zilei nu a intrat ieri, din nefericire. Dar, în acelaşi timp, a fost încă o lecţie, încă ceva de învăţat. Pentru că ieri am comis o eroare clasică, pe care o fac toţi pariorii, indiferent de experienţa pe care o au.

Şi ce am făcut ieri: am luat o echipă dintr-un campionat despre care nu eram foarte siguri. Şi nu doar asta, am luat acea echipă, pe care am mizat că va câştiga, deşi venea după o serie mare de victorii.

Despre ce echipă e vorba: Mamelodi Sundowns, o formată galonată din Africa de Sud, care întâlnea acasă pe Polokwane City.

Am mizat pe victoria gazdelor, dar rezultatul a fost 0-0, iar Biletul Zilei a fost pierdut. Am evitat să pariem pe Liverpool şi City şi pe Napoli sau Roma, de teama unor posibile blaturi, dar nu a fost aşa. Am ajuns să nu mai avem încredere în echipele tari, din păcate. Şi să mizăm pe semi-necunoscute.

Dar IATĂ ce am pariat ieri pe BILETUL ZILEI!

Meciurile si cotele lor au fost luate de la agentia Winmasters, care are cele mai multe meciuri si cele mai bune cote. Pentru a juca acest bilet, dati click AICI, deschideti un cont şi CÂŞTIGAŢI BANI MULTI!

CONCURS ULTRA-SIMPLU: CÂSTIGI TREI TABLETE LENOVO! TREBUIE sa dai doar trei CLICK-URI

[fanatik_today]