”De ce, Doamne, mi-ai lăsat copilul fără mamă?”

preot

Preoteasa Cătălina Ştefania Popescu, din comuna Grădiştea, judeţul Vâlcea, care a fost ucisă joi cu maşina de un şofer minor beat și fără permis, a fost condusă duminică pe ultimul drum de peste 500 de oameni.

TITANUL PARIURILOR rupe tot: trei bilete mirifice de cote 84, 122 şi 1808! ORICINE le poate PARIA imediat. IA-LE ACUM!

Soţul tinerei de 27 de ani, preot la biserica din comună a încercat să slujească la căpătâiul ei alături de ceilalţi 20 de preoţi însă nu a rezistat și a fost scos pe braţe afară din biserică, având nevoie de îngrijiri medicale. „Doamne te slujesc pe tine cu credinţă de ce, de ce mi-ai luat sufletul meu drag? De ce, Doamne, mi-ai luat soţioara mea frumoasă? De ce, Doamne, mi-ai lăsat copilul fără mamă, de ce?“, striga preotul Florin Popescu, îngenunchiat de durere. Ionut Hurezean adolescentul de 17 ani care a provocat accidentul a fost închis preventiv pentru 30 de zile.

VREI UN BONUS DE 1.000 DE LEI? AGENŢIA DE PARIURI FORTUNA OFERĂ CEL MAI MARE BONUS DIN ROMÂNIA! IA-L ACUM!

El este acuzat de ucidere din culpa, rănire din culpă, fuga de la locul accidentului, conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice, infracțiuni pentru care riscă 7 ani de închisoare. „Este un golan, a abandonat școala din clasa a VI-a și se ținea numai de prostii. A băut la bar cu unu’ Zorba care abia a ieșit din închisoare, a făcut 7 ani pentru tentativa de omor. S-au dus cu maşina la bar, a condus Zorba care nici el nu are permis şi a omorât-o pe preoteasă”, a spus un profesor, fost coleg de școală cu soțul preotesei.

ROMANII au inceput sa se lase de MUNCA pe CAPETE! AU gasit SCHEMA prin care fac bani pe RUPTE! FA-TI CONT acum!

În dimineața în care a avut loc accidentul Ştefania Cătălina Popescu își ducea fetița la grădiniţă. Şoferul băut fiind a pătruns pe contrasens şi practic a prins-o pe tânără între maşina lui şi autoturismul ei din care abia coborâse. Era în dreptul unei treceri de pietoni din fata grădiniţei unde urma să îşi ducă fetiţa. Copila de doi a scăpat ca prin minune cu viaţă şi de la accident întreabă mereu de mama ei.