De ce n-a fost Banica jr la inmormantarea lui Fane Spoitoru? Cantaretul e prieten bun cu Migdale, fratele interlopului!

Banica si fiul

Stefan Banica jr nu a fost prezent la inmormantarea lui Fane Spoitoru, desi se stie bine cu familia interlopului.

Inmormantarea faraonica a lui Fane Spoitoru, interlopul decedat la 56 de ani, in Israel, a adunat toata suflarea amicilor celui care facea legea in Bucuresti la inceputul anilor ’90. Pe langa familie, tovarasi sau admiratori, de la ceremoniile care au durat zile intregi a lipsit insa, spre surprinderea multora din cei prezenti, Stefan Banica jr, amic bun cu Migdale, fratele lui Fane Spoitoru.

Banica si Migdale au colaborat in premiera in 2005, in serialul „Baieti buni”, difuzat de PRO TV, in care „Ciupanezu'”, personajul interpretat de Stefan, apeleaza la un bataus platit, rol interpretat de Migdale.

Ulterior, in 2007, cantaretul a apelat din nou la serviciile lui Migdale, acesta ajungand sa apara in clipul piesei „S-o facem lata”, alaturi de Banica jr!

Cum insa la Migdale n-a primit invoire de la penitenciar sa iasa pentru inmormantarea fratelui, este posibil ca Banica sa-i fi transmis acestuia doar condoleante, evitand sa apara in public la ceremonia de la Bellu sau la priveghiul de la Cernica.