De ce nu recunoaşte Bianca Drăguşanu că este însărcinată

bianca-dragusanu111

CANCAN.ro a aflat motivul pentru care Bianca Drăguşanu nu face declaraţii despre sarcina sa. Tot noi vă informăm şi despre cum a decurs dintre roşcată şi familia lui Victor Slav, după ce părinţii băiatului de la meteo au aflat că vor avea un nepoţel.

CITESTE SI: ANDREEA MARIN, parasita pentru o alta femeie! Afla cine e Ramona Ileana

CANCAN.ro a fost atât la bine, cât şi la rău în viaţa Biancăi Drăguşanu, pentru că, nu-i aşa, un ziar echidistant scrie şi de bine, şi de rău, iar adevărul este prezentat în forma lui reală. Site-ul numărul 1 al României v-a ţinut la curent cu toate evenimentele tăite de vedete, şi nu numai, pintre care şi iubita lui Slav. Tot noi o să vă povestim şi despre sarcina Biancăi Drăguşanu, acum ţinută secret de către divă şi partenerul ei de viaţă. Când a aflat că e însărcinată, roşcata nu a ştiut cum să reacţioneze, iar la început a ţinut totul secret, iar apoi s-a destăinuit familiei. Printre cei care au aflat primii se numără părinţii lui Victor, care de când ştiu că vor fi bunici au grijă de Bianca aşa cum au de fiica lor, sora lui Victor.

CITESTE SI: PATRU zodii de femei care au doar relații de durată. Nu vor avea niciodată AVENTURI

Mai mult, relaţia dintre mama lui Slav şi vedetă s-a îmbunătăţit, iar cele două vorbesc zilnic la telefon, soacra devenind confidenta numărul 1 a Biancăi. „Mama lui Victor este o femeie de calitate, ea nu s-a băgat niciodată între fiul ei şi Bianca, nici atunci când s-au despărţit. Ea chiar i-a încurajat să fie mai înţelegători, mai răbdători şi să se înţeleagă unul pe celălalt.

Mama lui Victor nu mai poate de fericire. Ea încântată că va avea un nepoţel de la Victor. O întreabă mereu pe Bianca ce vrea, dacă doreşte să-i aducă ceva, dacă are nevoie de mâncare sau orice altceva.”,  a declarat o apropiată, pentru CANCAN.ro.

CITESTE SI: STRIGĂTOR LA CER! Cum a putut să apară Alina Eremia în fața COPIILOR. Cei din primul rând au văzut ABSOLUT TOT 

Aşadar, toate bune şi frumoase în familiile Drăguşanu- Slav, însă de ce nu spune Bianca un cuvânt despre sarcină? O prietenă de-a roşcatei a trimis informaţii preţioase pe pont@cancan.ro, conform cărora vedeta va vorbi despre faptul că este însărcinată abia după primele patru luni. Teama cea mai mare a roşcatei este să nu piardă copilul, iar asta pentru că, în urmă cu doi ani, după cum CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate, Bianca Drăguşanu a renunţat la o sarcină din motive medicale.

”Vă spun eu de ce nu recunoaşte Bianca că e însărcinată. Ea a mai fost gravidă, a pierdut copilul din cauza unor motive medicale. Nu vorbeşte despre sarcină până va trece de această perioadă. Este mai sensibilă acum şi vrea să vorbească despre copil când va trece pericolul. Speră să o poată ţină, dar Dumnezeu o va ajuta, pentru că îşi doreşte demult acest copil.”, a declarat o prietenă de-a Biancăi.

CITESTE SI: A câstigat peste 35.000 de euro la PARIURI! A jucat un BILET BOMBĂ de cota 1006! Unde găseşti aceste BILETE de cote MARI

S-a mutat la Victor

De şase luni, Bianca Drăguşanu are o relaţie exemplară cu Victor Slav, lângă care se vede îmbătrânind. Vedeta TV şi-a luat hainele şi s-a mutat la fostul-actualul iubit acasă, iar de când stau împreună îşi fac şi planuri de căsătorie. Nunta fastuoasă nu va mai fi, însă la notar vor da din noi cu subsemnatul.